PTT 1. liginde tehlike çemberinin içinden bir türlü çıkamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün deplasmanda İzmir temsilcisi Karşıyaka ile puan mücadelesine çıkıyor. Geçen hafta güçlü rakibi Orduspor karşısında farklı mağlup olan mavi – beyazlı temsilcimiz hem puan kayıplarını telafi etme hem de küme potasından uzaklaşma adına İzmir’den galibiyetle dönmeyi hedefliyor. İzmir DYO Alsancak stadyumunda bu akşam saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Ankara üst klasman hakemlerinden Serkan Konuk düdük çalarken, Özgür Fatih Kalaycı ve Baki Yiğit ise yardımcılıklarını yapacak.

KURTULUŞ 3 PUANDA

Ligin kalan 6 haftasında kötü rüya görmek istemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un kurtuluşu üç puandan geçiyor. Bu akşam İzmir temsilcisi karşısında zor bir mücadeleye çıkacak olan mavi – beyazlı temsilcimiz dün sabah yaptığı idmanın ardından Havayoluyla Karşıyaka deplasmanına gitti. Yönetim ve teknik ekibin titizlikle üzerinde durduğu futbolculardan galibiyet bekleyen camiada galip gelinmesi durumunda rahat bir nefes alınacak.

ÖNÜMÜZÜ GÖRMELİYİZ

Teknik Sorumlu Mehmet Polat futbolcularıyla yaptığı toplantıda “Artık Orduspor maçını unutun önümüzde Karşıyaka maçı var ve siz bu ligin en kaliteli futbolcularısınız. Bir an önce toparlanıp önümüzü görmeliyiz” dedi. Artık hiçbir maçın şakasının olmadığını da sözlerine ekleyen Polat, “Biz her şeyden önce kendi işimize bakacağız. Sahaya çıkıp mücadelemizi kazanmak üzerine kurmak zorundayız. Bundan sonra ki dönemlerde beraberlikler dahi bizleri sıkıntıya düşürebilir, bu nedenle tek çaremiz kazanmak. Sizlerde bu güç, kuvvet ve yetenek mevcut” ifadelerini kullandı.