Spor Toto Süper Ligde son iki haftaya girilirken küme düşme endişesi yaşayan Gaziantepspor iel Eskişehirspor arasında ilginç benzerlik ortaya çıktı.

Ligde son yedi haftadır galibiyete hasret kalan Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadyumunda gol atamama sıkıntısı çekerken, renktaşı Eskişehirspor’da deplasmanda aynı sorunu yaşıyor. Temsilcimiz bu sezon kendi evinde en çok yenilgi yüzü gören yakım oldu.

GOL SIKINTISI VAR

Gaziantep ile Eskişehirspor arasında oynanacak maç alt sıralarda ve ateş hattına yakın takımları ilgilendiriyor. İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı diğer takımlarda büyük bir heyecan içinde bekliyor. Gaziantepspor evinde gol atmakta büyük sıkıntı çekiyor. Gaziantepspor, Kayserispor’dan sonra evinde en az gol atan takım konumunda.

EN ÇOK EVİMİZDE ÜZÜLDÜK

Bugün kendi evimizde konuk edeceğimiz Eskişehirspor maçı öncesi Gaziantepspor fileleri 15 maçta 13 kez havalandırdılar. Süper ligin bir diğer kırmızı – siyahlı ekibi Eskişehirspor ise ligde deplasmanda en az golü bulan takım… Rakibimiz 15 maçta 11 gol attı… Öte yandan Gaziantepspor, 9 mağlubiyetle evinde en çok yenilgi alan ekip… Temsilcimiz bu sezon Kamil Ocak Stadyumunda iç saha avantajını fazla kullanamayan ekipler arasında yer alıyor…

SPOR SERVİSİ