Gaziantepspor’un tecrübeli kaptanı Elyasa Süme, takımı bu duruma kendilerinin düşürdüğünü ama çıkartacak olanların da yine kendileri olacağını söyledi.

Taraftarlardan özellikle Eskişehirspor maçında olumsuz bir tezahürat yapmamalarını isteyen kaptan, bize olumlu yönde destek verirlerse kalan üç maçımızı el birliğiyle kazanırız, dedi.

SADECE KAZANMAK İSTİYORUZ

Gaziantepspor’un bulunduğu konumu kesinlikle hak etmediğini açıklayan kaptan Elyasa Süme, “Özellikle sezonun ikinci yarısında istemediğimiz sonuçlar aldık. Sakatlana arkadaşlarımızın aramızda olmamaları büyük sıkıntı yarattı. Gaziantepspor, bu ligin en köklü kulüplerinden biridir ve kalan üç maçımızdan da en iyi sonuçlarla ayrılacağımızdan şüphem yoktur. Yeter ki taraftarlarımız maçlarımızda bizlere olumlu yönde destek olsunlar. Bu hafta sonu Eskişehirspor ile hayati bir maça çıkıyoruz. Son haftalarda iyi sonuçlar alan rakibimiz karşısında tek çaremiz sahadan galibiyetle ayrılmak ve biz bunu başarmak istiyoruz” dedi.

POZİTİF YÖNDE DESTEK VERSİNLER

İşlerinin sahada yaptıklarını kaydeden Süme, “Maçlarımıza gelen taraftarlarımız bize pozitif yönde destek versinler, onların enerjisi bizlere de yansıyacaktır. Bu tür destek bize lazım, taraftarlarımızdan isteğimiz bize ful destek versinler öbür türlü farklı düşünceye sahip olanlarda lütfen gelmesinler” dedi.

YAŞANAN OLAYLARA ÜZÜLÜYORUZ

Pazar günü şehrimizde yaşanan terör saldırısı nedeniyle şehit olan polislerimize Allah’tan Rahmet dileyen Süme, “Bu olaylar bizi çok üzüyor, son dönemlerde bu tür olaylar oluyor yakından olduğu zamanda daha derinden hissediyorsunuz çok üzgünüz. Aynı zamanda Kastamonuspor şampiyonluk kutlamasını bu nedenden dolayı iptal ederek mevlit okutturmuş. Kastamanospor’un şampiyonluğunu kutluyor yapmış olduğu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.