Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, bu yaşananların bir çatışma operasyonu olduğunu, bu oyunun ancak İsrail ve müttefiklerinin işine yarayacağını söyledi. Erdoğan, "Biz bu oyunu bozarız. Bundan sonrada Milletimizin desteğiyle, oynanan tüm oyunları bertaraf ederek Ülkemin kalkınmasının önündeki engeller kalkacaktır" dedi.

OLİGARŞİK BÜROKRASİ TASFİYE EDİLMELİ

Erdoğan twitterde yaşananların bir oyun olduğunu belirterek, "Bazı oligarşik çetelerin, her türlü ahlaksızlıkla kişilerin aile mahremiyetlerini dahi deşifre ettiğini ve bunu cemaate mal etme kurnazlığında olduğunu belirten Erdoğan, "Maksadımız Devlet içerisine sızmış ne kadar çıkarcı varsa,mücadele edilmeli. Çeteleşmeye giden Oligarşik bürokraside tasfiye edilmelidir. " dedi.

GEZİCİLERİN PAPUCU DAMA ATILDI

CHP'nin bu süreçteki maksadının Ak Parti'nin gitmesi olduğunu söyleyen Erdoğan,"CHP'nin politikası,Türkiye'yle sıkıntılı ülkelerle diyalogla Hükümeti sıkıştırma. Maliki,Esed,Sisi ve şimdide ABD büyükelçiliğine icabet. Hem de tüm işbirlik ve ihanet planlarına rağmen. Biz bu oyunu bozarız. Bundan sonrada Milletimizin desteğiyle, oynanan tüm oyunları bertaraf ederek Ülkemin kalkınmasının önündeki engeller kalkacaktır. Şurası asla unutulmamalıdırki Ak Parti iktidarı Türkiye Cumhuriyeti Devletini tarihinin en güçlü noktasına taşımıştır. Haydi hayırlı olsun birileri madem iktidar dediğimizi yapmıyor öyleyse her türlü yol mübahtır diyor. Tam bir İsrail stratejisi. Haydi hayırlı olsun gezicilerin pabucu dama atıldı."

Meral KINACILAR