Kırmızı – Siyahlı temsilcimiz, süper şaşından uzaklaşmaması için bugün deplasmandan galibiyetle dönmekten başka çaresi bulunmuyor. Adana Süper Lig hakemlerinden Zorbey Küçük’ün bugün saat 16.00’da Esenyurt Necmi Karaoğlan Stadyumunda çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın 1 Max ekranlarından naklen yayınlanacak.

TELAFİ EDECEKLER

Geçen hafta beklenmedik bir mağlubiyet alarak taraftarlarını ve yönetimi hayal kırıklığına uğratan Gazişehir Gaziantepli futbolcular bugün deplasmanda İstanbulspor karşısında hatalarını telafi etmek istiyor. Hedefleri doğrultusunda mutlaka kazanmaları gereken bir maçtan istemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını hatırlatan kırmızı – siyahlı oyuncular, bugün zorlu bir maça çıkacaklarını ama hedefleri doğrultusunda galip gelmek adına sahada ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirttiler. Bugün taraftarların İstanbul’da kendilerini yalnız bırakmayacaklarını bildiklerini ifade eden futbolcular maçın ardından galibiyet sevincini birlikte yaşayacaklarını söyledi.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Bugün deplasmanda oynayacakları İstanbulspor maçını kazanmaya geldiklerini belirten Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Mehmet Altıparmak “Rakip özellikle kendi sahasında çok iyi oynayan bir ekip, müthiş ayağa pas yapan ve bir kaç seneden beri bir arada oynayan bir takım ama bizim ne olursa olsun öncelikle onların dirençlerini kırıp bugün ki maçımızı kazanmamız gerekiyor. Bunun için çalışacağız, rakibiz zaten iyi kötü analizlerini yaptık ve hafta boyunca onlara çalıştık. Kazanmak adına ne gerekiyorsa onu yapacağız ama önemli olan o mücadeleyi ortaya koymak. Amacımız olan galibiyeti İstanbul deplasmanından alıp ondan sonra tekrar bir derbi maçımız daha hazırlanacağız” dedi.

İSTANBUL CEPHESİ

Geçen hafta deplasmanda Afyonspor ile berabere kalan İstanbulspor lige kötü günler geçirmemek adına bugün kendi evinde konuk edeceği Gazişehir Gaziantep karşısında galip gelmek istiyor.

Sarı – siyahlı ekipte teknik direktör Fatih Tekke Gazişehir Gaziantep’i çok iyi tanıdıklarını ve puan alabilecekleri bir maç olduğunu, kendi sahalarında galip gelerek haftaya daha da umutlu girmek istediklerini belirtti.

İSTANBULSPOR – GAZİŞEHİR GAZİANTEP

STAD: ESENYURT NECMİ KARAOĞLAN

TARİH: 16 OCAK 2019 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 16.00

HAKEMLER: ZORBAY KÜÇÜK – KEMAL ELMAS – SELAHATTİN ALTAY

YAYIN: BEIN MAX 1