Gaziantepspor’un önemli silahlarından John Chubuıke ve Daniel Larsson, Akhisar maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Teknik direktör Mutlu Topçu’nun orta sahada oyunu yönlendirmekle görevlendireceği Chubuıke ve Larsson’a bitirici vuruşlarda her iki oyuncudan da sorun yaşamak istemediği direktifi verdi. Daniel Larsson Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Akhisar maçıyla ilgili “Rakibin değil, bizim felsefemiz önemli. Biz kendi kimliğimizi yansıtırsak her şey daha kolay olur” şeklinde konuştu.

O SAYFAYI ÇEVİRDİK

Orta sahada önemli bir misyon üstlenen John Chubuıke ise, Beşiktaş yenilgisine takılmadan yola devam mesajı verdi.

Chubuıke, kaybettikleri Beşiktaş maçına takılmamaları gerektiğini belirtip, “Bu sayfayı çevirmemiz gerekiyor. Bir maça takılıp kalamayız” dedi.

Hedefleri olduğunun altını çizen yıldız futbolcu, “Biz ne yapmamız gerektiğini bilen bir takımız. Bu hafta 3 puanı almak zorundayız. Daha sonra da kendi evimizde Kayserispor ile oynayacağız. Çok önemli bir karşılaşma ve bu maça konsantre olup kazanmak zorundayız” diye konuştu.

Gaziantepspor’un gol yollarında daha etkili bir hale geleceğini anlatan Chubuıke, “Bazı günler pozisyona girer kaçırırsınız, bazı günler atarsınız. Biz Akhisar maçından itibaren ligde ki bütün maçlarımızda yakaladığımız pozisyonları maksimum ölçüde değerlendirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.