Hafta sonu kendi evinde konuk edeceği Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da çalışmalar devam ediyor.

Sezon başında yapılan planlamada üç yıllık bir dönem projesi hazırladıklarını kaydeden Kutlu, başarıya daha da erken sürede gerçekleştirme ihtimallerinin yüksek olduğunu açıkladı.

Yaptığı çalışmalarda en önemli konunun birlikteliği sağlamak olduğunu aktaran Kutlu, Alanyaspor maçının zor geçeceğini ama sahadan üç puanı alarak ayrılacaklarını kaydetti.

PLANLAMADAN VAZGEÇMEDİK

Sezon başında yönetimle yapılan ilk görüşmede üç yıllık bir plandan bahsettiklerini ifade eden teknik patron Hakan Kutlu, “Amacımız genç oyuncuları kadromuza katıp, üç yılsonunda hedeflerine ulaşmış bir takım oluşturmaktı. Biz bu üç yıllık planlamamızdan vazgeçmedik. Bu sezonda gerçekten çok iyi başladık, hem namağlubuz hem de iyi futbol oynuyoruz. Kendi evimizde bu kadar çok puan kaybetmemize rağmen de zirve mücadelesi veriyoruz” dedi.

ALANYA ZORLU RAKİP

Bu hafta oynayacakları Alanyaspor maçının kendileri açısından çok zorlu geçeceğini açıklayan Kutlu “Onlar da iyi bir takım oluşturdular ve iyi sonuçlar alıyorlar. Şanlıurfaspor maçında da ilk 10-15 dakika haricinde iyi bir futbol sergiledik, biz bu oyunu sürdürürsek kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un iyi bir takım olduğunu aktaran Kutlu, “Hedefe namağlup olarak devam etmek de çok güzel. Biz uzun vade için kurulan bir takım olsak da hedeflerimize bu sezon ulaşmak da bizi çok mutlu eder. Futbol üç ihtimalli bir spordur ancak alınacak her türlü sonuçtan sonra birlikteliği sağlayabilirseniz takım sayılırsınız. Biz şükürler olsun bunu iyi başardığımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU