Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Birlikte Başaracağız" projesi kapsamında Çanakkale ve İstanbul gezisi düzenlendi. Geziden dönen öğrenciler, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’i ziyaret etti. Çanakkale İstanbul gezisinden Gaziantep'e dönen gençleri temsilen 10 öğrenci ayaklarının tozu ile Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'i makamında ziyaret etti. Öğrenciler, yanlarında getirdikleri Çanakkale hatırasını Gezer’e takdim etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Geziye katılan gençler, Çanakkale Destanının bu kutsal mekanlar gezilmeden asla anlaşılamayacağını, manevi atmosferin en üst seviyede olduğu bu ortamda bulunmanın hayata bakış açılarını değiştirdiğini, bu programa kendilerini dahil eden Emniyet Müdürlüğüne sonsuz teşekkür ettiklerini bildirdi.

ÇOK ETKİLENDİK

Gençlerin hediyesini kabul eden Gezer, öğrencilerin Çanakkale gezisini anlatırken yaşadıkları heyecandan çok etkilendiğini, onlarla birlikte bu geziye katılamamaktan duyduğu üzüntüyü dile getirerek gençlere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. BÜLTEN