Özel Bahçeşehir Koleji Kapalı Spor Salonunda düzenlenen yarışmaya,Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, Altınlar Giyim Genel Müdürü Adem Altan ve finale kalma başarısı gösteren okulların idarecileri ile öğrencileri katıldı.

Barbaros Hayrettin Paşa, Melike Alevli, Nuri Pazarbaşı, M. Şahin Batmazoğlu, İsmet İnönü, Özel TED Koleji, Or.Gen.Kenan Evren, Ertuğrul Gazi ve KaşkarlıMahmut İlköğretim Okullarının ilçe birinciliği için mücadele ettiği yarışma büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu.

Türkçe, Matematik, Genel Kültür, Tarih ve Coğrafya’dan oluşan 20 test sorusunun sorulduğu yarışmada Ertuğrul Gazi, TED Koleji ve Or.Gen. Kenan Evren İlköğretim okulları 80’er puan alarak birinciliği paylaştılar.

HEDİYE ÇEKİ VERİLDİ

Finalist okulun belirlenmesi için sorulan 4 yedek soruda da eşitlik bozulmayınca kura çekimi yapıldı. Bilgi yarışmasına katılan öğrencilerin jüri üyeleri önünde yaptığı kura çekilişi sonucu birinciliği Or.Gen.Kenan Evren İlköğretim Okulu kazanırken, ikinciliği TED Koleji , üçüncülüğü ise Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu kazandı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere, Altınlar Giyim tarafından çeyrek altın,eşofman takımı ve 100 TL’lik alışveriş çeki hediye edildi. Gaziantep’te düzenlenen tüm bilgi yarışmalarına ve eğitim aktivitelerine sponsorluk etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Altınlar Giyim Genel Müdürü Adem Altan ise, “ Bilginin herseydenönemli olduğu günümüzde bilgiye ulasmak icin kıyasıya yarışan gençlerin her zaman yanindayiz" diye konuştu. HABER MERKEZİ