Gaziantep Kolej Vakfı öğrencisi İrem Ateş TEOG 1 ve TEOG 2 sınavlarından bütün soruları doğru yaparak ismini Türkiye birinciliğine yazdırdı.

Sınav sonuçlarını öğrenen İrem Ateş ve ailesi GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar ve Okul Müdürü Ali Bozgeyik’i ziyaret ettiler. Sevinçleri gözlerinden okunan Ateş ailesi mutluluklarını Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmen ve idarecileriyle paylaştı.

PLANLI ÇALIŞTIM

Planlı ve programlı bir çalışma temposu yürüttüğünü ifade eden TEOG Türkiye birincisi İrem Ateş, “Türkiye birincisi olduğumu sabah öğrendim. Bekliyordum böyle bir başarı. İptal edilen sorunun beni Türkiye birinciliğine taşıyacağını biliyordum. Çok mutluyum. Müjdeyi babamdan aldım. Sınav süresince planlı programlı bir çalışma takvimi oluşturdum. Derslerime yeteri kadar çalıştım" dedi.

ÇOK MUTLUYUZ

Şampiyon öğrencinin eczacı babası Tevfik Ateş’te sonuçtan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “Öncelikle kızıma bize böyle bir duygu yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Eşime ve GKV Özel Okullarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy ilgi ve alakasını bizlerden esirgemedi. Ona ve değerli eşine de teşekkür ediyorum. Allah bütün anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin” dedi. Anne Fatoş Ateş’te kızını kutlayarak kucakladı. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT