Ak Parti'ye Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Kamil Birimoğlu, amacının Büyük Türkiye'ye hizmet etmek olduğunu söyledi.

2002 yılında Siyasete Ak Parti'de başladığını, bir dönem Şehitkamil ilçe yönetim kurulu üyeliği ve İki dönem İl yönetim kurulu üyeliği yaparak 12 yıldan beri Ak Parti'ye hizmet verdiğini belirten Kamil Birimoğlu, birikimleriyle tüm Gaziantep'e ve 2023 hedeflerine doğru ilerleyen Büyük Türkiye'ye hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi.

Birimoğlu, "Milli iradeyle iktidara gelen Ak Parti Devlet millet kaynaşmasını sağlayan,milli konsessus sağlayan bir parti olarak Türkiye Cumhuriyeti üzerine güneş gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde doğdu ve ben bundan dolayı kendimi Ak partiye adadım. Bu davaya Başbakanımız, Ahmet Davutoğlu liderliğinde millete hizmet yolunda insanlığa sahip çıkmak için aday adayı oldum. Hizmet bizden Takdir Allah'tan.Tüm dostların Dua ve desteklerini esirgemeyeceği inancımla gönülden selam ve saygılarımı sunarım" diye konuştu.

KAMİL BİRİMOĞLU KİMDİR?

1956 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Gaziantep'de tamamlayan Kamil Birimoğlu, 1977 yılında Sağlık Bakanlığının açmış olduğu Gözlükçülük kurs ve sınavını başarı ile tamamlayarak 36 yıldan beri Optik sektöründe Gözlükçülük yapıyor. Birimoğlu, iki dönem Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Derneği Başkanlığı, bir dönemde Türkiye Tüm Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Haber Merkezi