Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, genç işadamlarına birlik beraberliği korumalarını tavsiye ederek, ‘’Bu ülkeyi geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Birbirinize kenetlenmelisiniz’’ dedi.

Genç MÜSİAD Gaziantep Şubesi Başkanı Cihan Çelenk ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, Konukoğlu’nu ziyaret etti. Genç işadamlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu dile getiren Konukoğu, hepsine başarılar dileyerek, "Genç ve dinamik bir ekipsiniz. Allah yolunuzu açık etsin" diye konuştu.

İKİ KATI BÜYÜYORUZ

Kentin sanayisinin gelişiminden bahseden Adil Konukoğlu, Gaziantep’in her zaman ülkenin iki katı büyüdüğüne, yıllık ihracatının yaklaşık 6,5 milyar dolar olduğuna, 5. Organize Sanayi Bölgesi’nin dağıtımının yapıldığına ve bölgede yatırımların devam ettiğine dikkati çekti.

SİZLER ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ

Konukoğlu, Gaziantep’in en fazla ihracat gerçekleştiren 6. ve en fazla marka patent başvurusu yapan 5. il konumunda bulunduğunu vurgulayarak, "Bundan sonra nereye gideceği önemli. Bunun için birlik beraberliğimizi korumamız önemli" dedi. Genç işadamlarına, ‘’Siz bu ülkenin geleceğiniz’’ diye seslenen Konukoğlu, "Bilgi çağında yaşıyoruz, artık her bilgi neredeyse avucunuzun içinde. O zaman siz bizden daha iyi olmalısınız. Bu ülkeyi geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Birbirinize kenetlemelisiniz. Birlik beraberliğinizi koruyun. Ülkenin temsilcisi olun, ülke sizler için her şeyde önemli olsun. Herkes kendi şehrine sahip çıkarsa, ülkesine de sahip çıkmış olur. Sanayi Odası olarak, gençlerin her zaman yanındayız" mesajını verdi.

AKTİF OLACAĞIZ

Kendilerini kabul ettikleri için teşekkürlerini sunan Genç MÜSİAD Şube Başkanı Cihan Çelenk de Türkiye genelindeki 33 şubeden birisi olduklarını, Gaziantep’te 18-30 yaş arasında 125 üyeleri bulunduğunu belirtti. Şubenin çalışmalarını anlatan Çelenk, aylık tecrübe paylaşım programlarının yanı sıra kişisel ve kurumsal gelişim programları düzenlediklerini, kurumsal ziyaretleri aktif tuttuklarını, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

HABER MERKEZİ