Her kafadan bir ses çıkıyor. Buna karşın kulübü yönetenler de peşpeşe yanlışlar yapıyor.. Başkanı dışlayıp yönetimle toplantı yapma yanlışına düşülüyor. Basına çıkıp bilgi verilmediği için de bilgi kirliliğinin oluşmasına yol açılıyor. Bu boşluk nedeniyle kulübün karışmasından faydalanan bazı kesimler, kendilerine rol biçerek, Büyükşehir Belediyespor’u karıştırmakta sakınca görmüyor..

Yaşananlar hoş değil.. Yapılanlar da doğru değil.. Görünen o ki, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sevk ve idare konusunda sıkıntılar yaşıyor.. Ancak yaşanan sıkıntılar sessizce çözümleneceğine, tam aksine kulüpten farklı rant hesapları yapanlar, çeşitli senaryolarla sahneye çıkıyor. Dedikodular sınırı aşıyor. Söylentiler kulübün yıpranmasına sebep oluyor..

Gaziantep27 Gazetesi olarak Büyükşehir Belediyespor’u yönetenlere sesleniyoruz.. Yanlışınızı, hatalarınızı bir kenara bırakın.. Çözülecek bir şey var ise ki var, o zaman bunları sessizce kendi bünyenizde çözümlemeye çalışın.. Yarın Kamil Ocak’ta çok önemli bir ŞANLIURFASPOR maçı var..Bırakın herşeyi bir kenara ve bu maça odaklanın.. Futbolcusuyla, teknik adamı ve yöneticisiyle kenetlenerek bu maçtan galip gelmek için moral kazanın..