Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sosyal tesislerde faaliyet gösteren el beceri kurslarının sergi açılışlarını yaptı. Sergiyi gezen ve ortaya çıkan eserlerin göz kamaştırdığını dile getiren Başkan Fadıloğlu, sosyal tesisler bünyesinde eğitim gören kursiyerlerin her geçen gün kendilerini aştıklarını belirtti.

Birbirinden farklı ve güzel eserlerin bulunduğu sergide hanımlar, Antep işi, tel kırma, iğne oyası gibi eserlerini sergilerken genç kızlar ise bir yıl boyunca büyük emekler vererek yaptıkları çeyiz setlerini sergiye çıkardılar. İğneden ipliğe çok ince düşünülerek yapılan eserler Başkan Fadıloğlu ve sergiyi gezen vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Özellikle geçtiğimiz yıllarla kıyaslandığında Şehitkamil Belediyesi sosyal tesislerinden faydalanan kursiyerlerin yaptıkları işte uzmanlaştıkları da görüldü.

TERAPİ OLUYOR

Bir yıl boyunca çalıştıkları ürünlerinin meyvelerini açılışta alan kursiyerler; “Burada bir yıl boyunca büyük emekler vererek bu güne hazırlandık. Sağ olsun buradaki hocalarımız bizlerle çok ilgilendi. Özellikle bize bu desteği sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum, çünkü ev hanımlarını burada üretici konumuna getiriyor. Evde oturup tüketici olacağımıza, evimize, ailemize, kızlarımızın çeyizine kadar her şeyde katkıda bulunuyoruz. En başta burayı kendimize göre bir terapi olarak görüyoruz bu kurslar” dediler. BÜLTEN