Gaziantepspor'un tecrübeli kaptanı Bekir Ozan Has istedikleri galibiyet serisini yakalayamadıklarını söyleyerek, "Bir türlü istediğimiz galibiyet serisini yakalayarak aşağıdan kurtulamadık. En azından kafa olarak bir türlü rahatlayamadık" dedi.

Sergen Yalçın’ın gidişinin ani olduğunu ve beklenmedik bir gelişme olduğunu açıklayan Gaziantepspor kaptanı Bekir Ozan Has, “Sonuçta da bu kendisinin kararı. Sergen hocadan öncesi ve sonrası takım içerisinde ki arkadaşlık üst seviyedeydi. Onunla ilgili takım içerisinde her hangi bir sıkıntı yok. Bir türlü istediğimiz galibiyet serisini yakalayarak aşağıdan kurtulamadık. En azından kafa olarak bir türlü rahatlayamadık. Tabi ki altta ki takımlarında son haftalarda kazanması hep soru işareti yaratıyor. Bizim bir an önce 3 puanı alıp soru işaretlerini kafamızdan atmak istiyoruz. Bu hafta iyi çalışıp Elazığspor deplasmanından 3 puanla dönüp artık rahatlamak istiyoruz” dedi.

BAHTSIZLIĞIMIZI KIRACAĞIZ

Son iki haftadır çok iyi futbol sahaya yansıttıklarını kaydeden Has, “Kasımpaşa maçının tamamına yakını, futboldan ziyade çok iyi mücadele sergiledi. İstek ve arzu üst seviyedeydi ama tabi ki bu bir yerden sonra dönecek, hep böyle gitmeyecek, en kısa zamanda bunun döndürmek istiyoruz. O maçta Elazığspor maçı bu bahtsızlığımızı kırarız diye düşünüyorum” diye konuştu.