CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep'e gelerek sadece az sayıda sanayici ile gizli toplantı yapması değişik yorumlara yol açtı. Sanayi Odasında basın mensuplarını görüntü için bile içeriye almayan CHP yetkililerinin bu davranışlarına da bir anlam verilemedi.

NİYE SADECE SANAYİCİLER ?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep ziyaretinde sadece belirli sayıda sanayicilerle sanayi odasında gizli toplantı yapması eleştirilere yol açtı. Kılıçdaroğlu'nun daha geniş kapsamlı veya değişik meslek gruplarıyla STK'ların yer aldığı ayrı ayrı gruplar oluşturulup onlarla görüşmesi gerektiğini söyleyen siyasi uzmanlar, "1 Kasım'da seçim yapılacak, Kemal Kılıçdaroğlu ani bir kararla Gaziantep'e geliyor ve sadece bir kısım sanayici ile gizli toplantı yapıyor. Bu programı kim yapmış ise, Kılıçdaroğlu'nu zor durumda bırakmıştır"diye konuştular.

STK'LAR VE EMEKLİLER DIŞLANDI MI ?

Şehrin nabzını almak için sadece sanayicilere zaman ayıran Kemal Kılıçdarolu'nun, STK'lar ve emeklilerle toplantı yapmayışı eleştirilere yol açtı. Sanayicilerin tercih edilip STK'lar ve emeklilerin dışlanmasının son derece yanlış olduğunu söyleyen siyasi uzmanlar "neresinden baksanız acemilik farklı hesap kokan bir uygulama. Eğer Kılıçdaroğlu sadece belirli sayıda sanayicilerin yanısıra,STK'lar ve emekli dernekleriyle görüşme yapmış olsaydı çok daha akıllıca iş yapılmış olurdu. CHP'de yanlışlar çok erken geldi"şeklinde konuştular. Haber Merkezi