Maç sonunda Twittera yazdıklarım şöyleydi:

'Gaziantepspor gün geçtikçe ümitsiz vaka olma adına inanılmaz bir çaba gösteriyor. Bu kalitedeki takımın düşürüldüğü durum affedilmez.Yazık ! '

Evet.. Gerçekten yazık ediliyor bu Gaziantepspora.. Eldeki futbolcu kumaşı çok iyi değil ama iyi denilecek seviyede..

Ama bu futbolcu kadrosu sevk ve idare yönünden vasatın altında.. Haftalardır hatta aylardır yazıyorum.. Bu Gaziantepsporda sistem yok diye.. Taktik anlayıştan sınıfta kalıyor her maçta. Bireysel beceriler sonucu atılan bir golle maç kazanılıyor.. 27 puana gelişimiz de bu sebepten..

Okan Hocayı beğeniyorum.. Ama insan olarak.. Son derece saygın bir kişiliği var, takdir ediyorum kendisini.. Ama görevi gereği teknik direktörlüğü için başarılı bulmuyorum kendisini.. Daha önceleri de açıkladım düşüncelerimi, görüşlerimi..

Ancak dünkü Kasımpaşa maçında sanki Okan hocayı aşan şeylerde vardı futbolcularda.. İstek yoktu.. Arzu yoktu.. Hepsi söz birliği etmişçesine peşpeşe hatalar yapıyor, rakibin oynaması için elinden geleni yapıyordu..

İşte o görüntü kafamda binlerce soru işareti bıraktı..

Bir mesele vardı sanki.. Saha içi değil de saha dışına yansıyan mesele.. Ne oluyor, neler oluyor bilmiyorum.. Ama doğrusunu söylemek gerekirse Gaziantepsporlu futbolcuları ilk kez böyle gördüğümü söylemeliyim..