Yeşilçam’a yolculuk !..

“Bir Ses Böler Geceyi” filminin senaristi Ahmet Ümit ve oyuncuları Prime Mall Gaziantep’te

Sanata ve sanatçıya verdiği önemle fark yaratan Prime Mall Gaziantep, Zeugma Film Festivali kapsamında Kırkayak Sanat Merkezi’nin katkılarıyla Türk Filmleri Afişleri Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Festivalde gösterimi yapılan “Bir Ses Böler Geceyi” filminin senaristi Ahmet Ümit ve yönetmen, Ersan Arsever ile Prime Mall Gaziantep ziyaretçileriyle bir araya geldi.

ÖNEMLİ DEĞERLER

Türk Sineması’nın 100. Yılını kutlamak amacıyla Prime Mall Gaziantep’in havuz alanında açılan “Türk Filmleri Afişi” sergisi 9 Kasım’a kadar devam edecek. Unutulmaz filmlerinin afişlerinin yer aldığı sergi, büyük dikkat çekti.Sergi açılışını gerçekleştiren Ahmet Ümit ve Ersan Arsever türk sinemasının 100.yılında Gaziantep’in sanat alanında yaptığı etkinliklerin değer kattığını belirtti.

SÖYLEŞİ YAPTILAR

Zeugma Film Festivali’nde gösterimi yapılan “Bir Ses Böler Geceyi” adlı filmin ekibi de Prime Mall Gaziantep ziyaretçileriyle bir araya geldi. Filmin senaristi Ahmet Ümit, yönetmeni ve oyuncularının katılımıyla Prime Mall Gaziantep Sinema Salonu’nda gerçekleşen “Sinema ve Edebiyat” söyleşisinde yönetmen Ersan Arsever ile hikayenin filme dönüşme sürecini sinemaseverler ile paylaştı.Gaziantepliler büyük ilgi gösterdi. Söyleşinin ardından film gösterimi yapıldı. HÜSEYİN AĞAÇKIRAN