PTT birinci ligde sezonun tamamlanmasına iki hafta kalmasına rağmen puan sıralamasında istedikleri yere bit türlü gelemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da hedef 1 puan. Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan alacakları bir puanla ligde kalmayı garantileyeceklerinin bilincinde olan futbolcular, çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Teknik sorumlu Mehmet Polat nezaretinde kendi tesislerinde hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren mavi – beyazlı futbolcuların hırsı olmaları memnuniyet yarattı.

GOL YEMEMELİYİZ

Sıkıntılı dönemi bir türlü atlatamadıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Mehmet Polat, “Artık sözün bittiği son iki haftaya girmiş bulunmaktayız. Futbolcu arkadaşlarımız bulundukları konumun farkındalar ve asla kendilerine yakışmayan bir sıralamadalar. Kalan maçlarımıza baktığımızda en yakın rakibimiz olan Tavşanlı Linyit ile aramızda 4 puanlık fark bulunuyor. Bizim öncelikli hedefimiz deplasmanda oynayacağımız maçta gol yememek. Eğer kalemizi kapalı tutma başarısını gösterirsek oradan alacağımız puan veya puanlar bizi kesinlikle ligde bırakacaktır. Hazırlıklarımızı çok sıkı bir şekilde sürdürüyoruz, bu hafta istediğimiz sonucu elde edip artık rahat bir gün yüzü görmek istiyoruz” dedi.

PSİKOLOJİK OLARAKTA HAZIRLANIYORUZ

Futbolcuları ile her antrenman öncesi maçın önemi konusunda bilgiler verdiğini aktaran Polat, “Bu hafta ki maçımıza sadece taktiksel değil aynı zamanda psikolojik anlamda da hazırlanmamız gerekiyor. Birbirimiz ile oynayacağımız maçın önemine baktığımızda her iki takım açısında 6 puan niteliği taşıyor. Bizim elde edeceğimiz beraberlik dahi üç puan gibi olacak. Bu nedenle ne yapıp edip, terimizin son damlasına kadar sahada özveri ile mücadele ederek elimiz boş dönmemeliyiz. Yönetim kurulumuzda başta kulüp başkanımız olmak üzere her türlü özveriyi esirgemiyorlar. Artık son sözü sahada futbolcularımız söyleyecekler. Ben inanıyorum ki futbolcu kardeşlerimizde özverili bir şekilde oynayarak Tavşanlı’dan puan veya puanlarla döneceğiz” şeklinde konuştu.