Gaziantepspor, son yılların en kötü sezonunu yaşarken, 2015 – 2016 sezonunun son haftasına ne yazık ki küme düşme korkusuyla giriyor. Ligin 30’uncu haftasına küme düşme hattının bir basamak üstünde giren Gaziantepspor’un Perşembe günü oynayacağı Antalyaspor maçından mutlaka puanla ayrılması şart.

Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, Perşembe günü Kamil Ocak Stadyumunda saat 20.00’de başlayacak olan Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Gaziantepsporlu futbolcularda tek düşünce sahadan galibiyetle ayrılmak.

26 YILLIK SERÜVEN BİTMESİN

Spor Toto Süper lige 1989 – 1990 sezonunda yükselen ve o yıldan bu yana aralıksız ligde mücadele eden Gaziantepspor’un yolculuğu devam etmeli.

Tarihinde Avrupa kupalarında başarılı maçlar çıkartan kırmızı – siyahlı ekip, Güneydoğu’yu 26 yıldır süper ligde temsil etmenin gururunu yaşarken ne yazık ki bu sene son haftaya korku dolu günler geçirerek giriyor. Temsilcimiz küme düşme hattında yer alan takımlarla ligi aynı puanla bitirmesi durumunda ikili averajda PTT birinci ligin yolunu tutacak. Eskişehirspor’a karşı üstün olan temsilcimiz, Sivasspor karşısında ise dezavantajlı konumda yer alıyor. Bu nedenle Gaziantepspor’un süper lig macerasına devam etmesi için sadece bir puan yeterli olacak.

GALİBİYETE İNANIYORLAR

Çaykur Rizespor’a mağlup olmasına rağmen rakiplerinin de puan kaybı yaşamasının ardından avantajını korumaya devam eden Gaziantepspor’da futbolcular, Antalyaspor karşısında galip geleceklerine inanıyorlar. Perşembe günü Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak maçın hazırlıklarına başlayan Kırmızı – siyahlılar 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Teknik heyetinden futbolcusuna Gaziantepspor’da herkes galibiyete inanmış durumda.

A.SERDAR ÖZEKŞİ