Mutluluğu hakettiler

Kanal27 Televizyonunun Haber Müdürü Deniz Yemişenlioğlu, muhteşem bir nikah töreniyle hayatını Gaziantepspor Store Mağazası Müdürü Tarık Yükselir ile birleştirdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kıydığı nikah töreninde Deniz Yemişenlioğlu’nu gazeteci meslektaşları yalnız bırakmadı.

MUTLULUĞUN SIRRI “5 S” KURALINDA

Yemişenlioğlu’nun nikah merasimi geçtiğimiz Cumartesi günü saat 18’de Şahinbey Belediyesi büyük nikah salonunda yapıldı. Nikah törenine genç çiftin meslektaşları ve yakınları katıldı. Salona alkışlar arasında giren genç çiftin nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Ahmet Muhtar Atmaz, İrfan Karakuzulu, Evrim Kaya ve Betül Öcal yaptı. Tahmazoğlu, çiften 5 S kuralından ayrılmamalarını isterken, “Sevgi, saygı, sadakat, sabır ve sorumluluktan ayrılmayın. Mutlu bir evliliğin sırrı bu 5 S kuralında” dedi.

Tahmazoğlu, nikah cüzdanın en çok alkışı alan geline verirken, çifte iki cihanda mutluluk diledi. Gazete olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber Merkezi