Geçtiğimiz hafta vatani görevini yaptığı Artvin’in Hopa ilçesinde gemideki eğitim sırasında denize düşen ve boğularak hayatını kaybeden şehit er Ramazan Fakçı’nın baba ocağında büyük acı yaşanırken, Vali yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan taziye ziyaretinde bulundular. 7 çocuk babası Mehmet Fakçı, yaklaşık 10 yıl önce bir oğlunun bıçaklanarak öldürüldüğünü, bir oğlunun ise 8 aylık askerken şehit olduğunu söyledi.

Şehit er Ramazan Fakçı’nın baba evinin bulunduğu Sakarya Mahallesi’ndeki taziye çadırında oturan , Vali yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan, baba Mehmet Fakçı ile yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundular.

ACIMIZ BÜYÜK

7 çocuk babası Mehmet Fakçı, yaklaşık 10 yıl önce bir oğlunun bıçaklanarak öldürüldüğünü, bir oğlunun ise 8 aylık askerken şehit olduğunu belirterek,” Elbette acımız büyük ama vatan sağolsun. Benim oğlum vatana hizmet ederken şehit oldu” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, şehit babası Mehmet Fakçı’ya maddi – manevi her zaman yanlarında olduklarını belirterek,” Sizin evladınız bizim evladımız. Şahinbey Kaymakamlığı olarak her zaman sizlerin yanındayız. Kapımız, gönlümüz her daim size açık. Dilediğiniz zaman bize telefonla yada bizzat gelerek ulaşabilirsiniz. Ramazan kardeşimiz bu ülkeye hizmet ederken şehit oldu. Sizin duyduğunuz acıyı bizlerde yüreğimizde hissediyoruz” dedi.

DUA OKUDULAR

Vali yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan, taziye çadırında Şahinbey ilçe Müftülüğü personellerinin dua okumasının ardından ayrıldılar. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT