Gaziantep’te 3 gün önce eşine “5 dakika sonra döneceğim” diyerek evden ayrılan 3 çocuk babası Adem Hançerli'den haber alınamıyor.

23 Nisan Mahallesi’ndeki bir apartmanda kapıcılık yapan ve 1 Ekim günü eşine “5 dakika sonra döneceğim” diyerek evden çıkan 36 yaşındaki Adem Hançerli akşam saatlerine kadar eve dönmeyince yakınları durumu polise bildirdi. 3 çocuk babası Adem Hançerli’nin bulunması için her yolu deneyen yakınları, genç adamın çocuklarının bu olayla birlikte perişan olduğunu söyledi.

Adem Hançerli’nin kardeşi Mehmet Nafi Hançerli, ilk kez böyle bir olayla karşılaştıklarını ifade ederek, “Ağabeyim kapıcılık yapıyordu ve işini de çok severdi. Bulunduğu binada yaklaşık 70 daire vardı ve herkes kendisini çok seviyordu. Hiç kimse ile bir sorunu olmadığı gibi borcu veya kavgalı olduğu birileri yoktu. Birden ortadan kayboldu ve hiçbir yerde onu bulamıyoruz. Evde eşi ve 3 çocuğu perişan bir durumda. Nereye gittiği veya nerede olduğu hakkında hiçbir akrabasının bir fikri yok. Onu görenler ya da yerini bilenler Allah rızası için polis veya jandarmaya bilgi versin” dedi. İHA