ROYAL HALI GAZİANTEP – TÜRK TELEKOM

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY

TARİH: 19 MART CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 1.00

HAKEMLER: EMİN MOĞULKOÇ – ALPER ÖZGÖK – SERHAT BÜKER

YAYIN: TBF TV

Basketbol erkekler süper liginde son dört haftadır üst üste maç kazanan Royal Halı Gaziantep, bugün kendi evinde seriyi devam ettirmek istiyor.

Geçen hafta deplasmanda güçlü rakibi Sompo Japan Beşiktaş’ı 84 – 95 mağlup ederek Play Off şansını arttıran Potanın Ağaları, üst üste 5’inci maçını kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda bu akşam saat 17.00’de başlayacak mücadeleyi Emin Moğolkoç, Alper Özgök ve Serhat Büker hakem triosu yönetecek.

ÇIKIŞ DEVAM EDECEK

Avrupa kupalarından elendikten sonra ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını kaydeden Royal Haşı Gaziantep Basketbol takımının koçu Stefanos Dedas, “Oyuncularımız da mental olarak oldukça iyi durumdalar. Şimdi ekip olarak hedefimizde ki 8 maçın tamamından da galibiyetlerle ayrılıp Play Off sıralamasında en iyi yerde olmak istiyoruz. Bu akşam kendi sahamızda oynayacağımız maçta her zaman olduğu gibi taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği oyuncularımızı her zaman motive ediyor. Bu birlikteliğimiz bizi hedefimize ulaştıracaktır” dedi.

DEV SÖZÜ VERDİLER

Royal Halı Gaziantep basketbol takımının dev adamları bu akşam ki maçtan da galibiyetle ayrılma sözü verdi.

Galibiyet serisini Türk Telekom karşısında da sürdürerek çıkışa devam etmek istediklerini ifade eden Potanın ağaları, “Rakibin konumu ve durumu ne olursa olsun bizi ilgilendirmiyor. Son sırada olmaları elbette ki maça asılmalarına neden olacaktır. Bizde Play Off yolunda önemli avantajlar elde ettik ve bu avantajımızı kaybetmek istemiyoruz. Her iki takım açısından zorlu bir maç olacak ama taraftarlarımızın desteğiyle kazanan taraf biz olmak istiyoruz” dediler.

MUHARREM TÜRKOĞLU