Madem galip gelinemiyor, o zaman beraberlikler de iyidir.. Ligde rahat edebilmek için şu andaki görüntüye göre mutlaka 40 puana ulaşılması şart..

Bu rakamı bulana kadar rahat olmayacak.. Tabii alttaki takımların durumu çok önemli.. Onlar kazanmaya devam eder, biz ise durmaya veya Mehter hızıyla yürümeye çalışır isek, bir bakarsınız pat diye ensemizde bitecekler..

Kayserispor 3 maç peşpeşe kazandı düşmesi kesinleşti diyenlerin kafasını karıştırdı.. Konya kaybetmeden gidiyor. Antalya kör topal idare ediyor. Erciyes inat ediyor ve kalma savaşı veriyor. Elazığspor ve Rize kaşınıyor.. Yani alttakilere baktığınızda kör topal gidiyorlar ama bir hafta kaybetseler öbür hafta kazanıyorlar..

Peki Gaziantepspor ?

İşte orada sorun var.. Son galibiyet Konyaspor oldu. O maçtan sonra oynadığı üç maçtan sadece tek puan alabildi.. Alttaki takımlar ise bol bol puan topladı.. Bu işin en kolay yolu, bir maçta galip gelip derin bir ohhh.. çekmek.. Umarım Elazığspor maçında bunu gerçekleştirirler de, bizde gelecek böyle endişe ddolu yazılar yazmaktan kurtuluruz..

ROYAL GÜLDÜRÜYOR BÜYÜKŞEHİR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Aslında bu sezon en sıkıntılı takımımız Büyükşehir oldu.. Royal Halı salonlarda bize büyük keyif yaşatıyor. Son iki maçta aldığı yenilgileri saymaz isek, hem uluslararası arenada, hemde ülke içinde Gaziantep'i çok iyi temsil ediyorlar..

Ama Büyükşehir Belediyespor öyle değil.. Peşpeşe antrenör değiştirmeler, istikrarsız görüntü sergilemeler PTT 1. Ligde takımımız mutlaka olmalı diyenlerin canını sıkıyor.. Karşıyaka deplasmanından alınan galibiyetin getirdiği moralle çıkılan Manisa maçında mağlup olmaları, can sıkmadan öte, 'artık ayıp ediyorsunuz'dedirtti..

Ben ister canları sıkılsın ister bozuk çalsınlar.. Mevcut kadrodan hiç hazzetmiyorum.. Aralarında iyi adamlar var, yok sayamam.. Ama hiç güven duymadığım isimlerin bu takım ile adeta dalga geçercesine bir performans sergilemelerini kabul edemiyorum..

Az söylüyorum herkes çok anlasın..