CHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Av.Selim Karahan, CHP İl binasında aday adaylığı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Karahan, Gaziantep benim dünüm, Gaziantep benim yarınım, Gaziantep benim güldüğüm, ağladığım, sevdasını ruhumda taşıdığım yerdir. Benim bu topraklara borcum var. Küskünlüklere dur demek için adayım'' dedi.

BU TOPRAKLARDAN UMUDUM VAR

''Bu toprakların yetiştirdiği vicdanlı yiğit, gönlü tertemiz insanlardan umudum var' diyen Selim Karahan, "Umudumuzu, hayallerimizi geleceğe taşıyacağız. Benim bu topraklardan umudum var. Bu topraklrın analarından, bacılarından, kardeşlerinden umudum var. Bu topraklarda acılar kadar, sevinçlerde kardeştir. Bu topraklarda umut; barışa, kardeşliğe dairdir. Ülkemizde yaşadığımız kırgınlaklara, küskünlüklere dur demek için, adayınızım" diye konuştu.

HUKUK BİLGİMİ MEMLEKETİME ADAMAYA HAZIRIM

'Bu toprakların genç bir avukatı olarak, 1977'de sizlerin vekil olarak seçtiği babamdan ilham aldım' diyen Karahan şunları söyledi:''Hayallerimi hedef yaptım. Ülkemizde olan adaletsizliğe, sömürüye, yolsuzluklara dur demek için, mecliste sizin sesiniz olmak için adayım. Emek en yüce değerdir. Siyaset ilmini yandaşların çıkarları için değil, ülkenin çıkarları için uygulamak isteyen bir kardeşinizm. Bütün hukuk bilgimi, memleketime adamaya hazırım. Ömrünü memleket topraklarına adamış çiftçi kardeşinizim. Sizlerden destek istiyorum.''Okan YILMAZ