Gaziantepspor bugün oynanacak Gençlerbirliği maçının biletlerini 1 TL olarak belirledi.

14 Nisan’da uygulamaya geçilmesi beklenen e-bilet sisteminin bu maç öncesi yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle uygulanmayacağı ve bugün saat 13:30’daki Gaziantepspor-Gençlerbirliği müsabakasına taraftarların passolig kartı olmadan stad gişelerinden 1 TL’ye alacağı biletle girebileceği açıklandı.

İşte Gaziantepspor resmi sitesinden yapılan o açıklama:

Kamil Ocak Stadyumunda E-Bilet sistemine geçiş ilk müsabakası olan Gaziantepspor-Gençlerbirliği maç biletlerinin Basım ve Satış işlemlerinde Türkiye genelindeki diğer müsabakalarda olduğu gibi sistemsel sıkıntılar yaşanmıştır.

Yapılan görüşmeler sonucu 19 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 09:30 itibari ile sistemin hazır hale getirileceğinin taahhüdü alınmış olup, tamamen Kulübümüz dışında gelişen problemlerden taraftarımızın etkilenmemesi için, bütün Tribünlerin Bilet Fiyatları 1 TL olarak belirlenmiştir. Taraftarlarımız Kamil Ocak Stadyum gişelerinden Biletlerini maç günü temin edebileceklerdir.

En Büyük gücümüz olan Taraftarlarımızın bu önemli müsabakada takımımızı her zamankinden daha fazla destekleyeceğine inanıyor ve Kırmızı-Siyah renklere gönül veren tüm Gaziantepspor Sevdalılarını Cumartesi günü saat 13:30’da Kamil Ocak Stadyumuna davet ediyoruz.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Gaziantepspor Kulübü Yönetim Kurulu