Trabzonspor tam dişimize göre çıktı. Anlaşılan o ki, Mersin havası onları fena havaya sokmuş..

İyiki sokmuş, çünkü Gaziantepspor için son derece kritik bir dönem başlayabilirdi..

Çünkü 4 maçlık sıfır puan, sonrasında gelen Karabük beraberliği ile, alttaki takımların kazanması sonucu ara yavaş yavaş kapanıyordu..

Allah göstermesin Trabzon karşısında alınacak bir yenilgi, Gaziantepsporu alt sıralarda küme mücadelesi veren ekiplerin arasına sokacaktı. Ama korktuğumuz başa gelmedi ve net bir skorla maça kazanmasını bildik..

Maçtan önce skor 2-0 Gaziantepspor lehine olacak deselerdi inananlar yüzde 20 lerde filan kalırdı.. Ama maç başladıktan sonra Gaziantepsporun iyi başlayıp öyle sürdürmesi ve golü bulması Trabzonsporun işinin zor olduğunun habercisiydi..

Aslında Trabzonspor galiba herşeyi Mersinde bıraktığından futbolu unutmuştu sanki.. Sahada ne yaptığı anlaşılmıyordu.. Bunda elbette Gaziantepsporlu oyuncuların ileride basması, defans orta alan bütünlüğünü sağlaması ve ayağa iyi paslar yapmasıyla Trabzonsporun elini kolunu bağlıyordu..

Ersun hoca ne yaptıysa Gaziantep kilidini açamadı. Bunda oyuncularının isteksizliği de önemli rol oynadı.. Oyuncu değişimleri işe yaramadı çünkü Gaziantepsporlu futbolcular onlara nefes aldırmadı. Özellikle ikinci yarıda oyunu tamamen kendi yarı alanında kabul eden kırmızı siyahlılar, her bölgeyi kontrol altında tutarak rakiplerine nefes aldırmadılar..

Kısaca söylemek gerekirse, dün gece Gaziantepsporun gecesiydi..

İyi oynadılar.. İyi mücadele ettiler.. İnandılar ve kazandılar..