Gaziantepspor için bugün Kasımpaşa maçı adeta bıçak sırtı gibi olacak. Alt sıralardaki takımların kazanmasıyla makasın daralması, 35 puanlı takımları bile sıkıntıya soktu. Bunlar içerisinde yer alan Gaziantepspor’un iki hafta üst üste aldığı yenilgi sonrası Kasımpaşa maçını kazanamaması halinde sıkıntıya girebilecek.

Bugün Kamil Ocak’ta saat 20 de başlayacak olan karşılaşmadan alınan bir galibiyet Gaziantepspor’un derin bir nefes almasını sağlayacak ve tehlike yaşamasının önüne geçilecek. Geçtiğimiz hafta Sivas karşısında verilen mücadelenin tekrar edilmesi halinde, bugün Kasımpaşa’yı eli boş gönderme ihtimali yüksek olan kırmızı siyahlılarda morallerin çok iyi olduğu belirtildi.

SÖZ VERDİLER

Bugün Kasımpaşa ile zorlu bir maça çıkacak olan Kırmızı-siyahlı takımda futbolcular oldukça inançlı.

Geçen iki haftayı kötü geçirdiklerini belirten futbolcular, "bugün elimizden geleni yapıp Kasımpaşa'yı yenmek istiyoruz" dediler. Çalışmaların iyi geçtiğini ve maç saatini beklediklerini söyleyen kırmızı-siylahlılar, "bugün Kasımpaşa'yı yenerek kendimizi affettirmek istiyoruz. Rakibimizin oldukça etkili adamları var ama bizde günümüzde olursak kazanırız" dediler.