TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından 2 yılda bir yapılan Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri, 115 antrenörün katılımıyla Polis evinde gerçekleşti.

TÜFAD şubesi seminere, Gaziantep futboluna önemli katkılar sunan Abdulkadir Konukoğlu’nun adını verdi. Seminere Nur Mustafa Gülen teknik bilgiler konusunda Doktor Hüseyin Mehmet Toker ise Sporcu Sakatlıkları konusunda eğitim verdiler.Seminere, UEFA A diplomasına sahip antrenörler dışındaki UEFA B, TFF A, TFF B, TFF C ve amatör kaleci antrenörü diplomasına sahip tüm antrenörler katıldı. Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan’ın yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve ASKF başkanı Abdulkadir Gözegir, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor başkan yardımcısı Veli Kadıoğlu, Gaziantepspor Taraftarlar Dernek başkanı İrfan Karakuzulu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Müdürü Fikret Çubukçu ve antrenörler katıldı.

SAVCILIOĞLU “ANTRENÖRLERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Her iki yılda bir düzenlenen zorunlu eğitimde yeniden bir arada olduklarını aktaran Gaziantep Tüfad şube başkanı İsmet Savclılıoğlu, “Bilgilerimizi tazelemenin yanında biraz daha üzerine bir şeyler katarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu zaman kadar olan bölümde Gaziantep Tüfad olarak her zaman antrenör arkadaşlarımızın yanında olduk. Bize gelen bilgileri sizlere aktarmaya çalıştık. Bunları yaparken de sizlerden çok büyük destek gördük. Sayın kaymakamım bizleri hiçbir platformda yalnız bırakmadığı gibi Abdulkadir Gözegir başkanımla da neredeyse haftada en az 2 defa bir arada olduk. Gaziantep futboluna hizmet etmek anacıyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

TURAN “BAŞARI EKİP İLE ELDE EDİLİR”

Futbol antrenörleriyle yan yana olmanın ve ellerini sıkmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Şahinbey kaymakamı Uğur Turan, “Başarı şüphesiz ekip ile elde edilen bir gerçektir. Amacımız iyi insan olmak, kendimizi geliştirmek ve çıtayı yükseltmektir. Bunu da hizmet ettiğimiz toplumu ve yüce milletimizi çok daha iyi yerlere taşımak için yapıyoruz. Bir yerde samimiyet, birlik ve beraberlik varsa mutlaka başarıda vardır. Eğer bir amaç ve hedef uğruna hareket ediyorsanız zaten birlikteyiz ve mutlaka menzilinize varırsınız. Değerli büyüğümüz ve Gaziantep futboluna önemli katkılar sunan Abdulkadir Konukoğlu adına düzenlenen zorunlu antrenör seminerine katılan arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Türk futboluna nice yetenekli gençler yetiştirmelerini temenni ediyorum” dedi.