Türkiye Basketbol birinci liginin 2014 – 2015 sezonuna Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker gibi güçlü rakiplerini mağlup ederek lige moralli başlayan Royal Halı, bugünde bir başka güçlü rakibini konuk ediyor.

İlk iki maçında elde ettiği sonuçlarla basketbol otoriterlerin dikkatini çeken potanın ağaları, Beşiktaş karşısında da salondan galibiyetle ayrılarak çıkışlarını sürdürmek istiyor.

Ligde ki üçüncü galibiyetini Beşiktaş karşısında elde etmek isteyen eflatun sarılı temsilcimizin bugün Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmasını Erşan Kartal, Ersan Ergüler ve Semih Vural hakem triosu yönetecek.

HEDEFTEN ŞAŞMAYACAKLAR

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının dev adamları bugün kendi sahalarında konuk edecekleri Beşiktaş karşısında da salondan galibiyetle ayrılarak hedefleri doğrultusunda ilerleyecekler.

Ligde oynadıkları ilk iki maçta elde ettikleri galibiyetlerin anlamlı hale gelmesi için Beşiktaş’ı da mağlup etmeleri gerektiğini açıklayan potanın ağaları, “Taraftarlarımızın da bizlerden beklentilerinin arttığının farkındayız. Kendimize sezon öncesi bir hedef belirlemiştik ve o doğrultuda hiçbir rakibin adından ve gücünden çekinemeden parkeye çıkıp kazanma adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Beşiktaş karşısında da taraftarlarımızı bir kez daha mutlu etmek istiyoruz” şeklinde konuştular.

SAKATLAR SIKINTI YARATIYOR

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının en büyük sıkıntısı kadroda ki sakat oyuncu sayısının fazlalığı.

İlk iki maçta yer alamayan Tufan Önen, bu maçta da yer alamayacak. Fenerbahçe Ülker maçında sakatlanan Jawad Williams önümüzde ki haftaya kadar dinlendirilecek ve bugün arkadaşlarına tribünden destek verecek. Menüsküs ameliyatı geçiren Gökhan Şirin sadece eski takımına karşı değil bundan sonra ki 4 maçta da forma giyemeyecek. Oliver Stevic ile Domen Lorbek’in durumları ise maç saatine yakın netlik kazanacak.

YİNE DOLSUN

Sezonun ilk haftasında tribünleri doldurarak takımlarına müthiş destek veren Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının taraftarlarına bugün de çok işler düşecek.

Ligin iddialı ekiplerinden biri olan Beşiktaş karşısında tribün desteğini yanlarında hissetmek isteyen potanın ağaları elde edeceği galibiyeti taraftarlarına armağan etmek istiyorlar.

MUHARREM TÜRKOĞLU