Gelecek sezon Kara Kartal'ın formasını giyecek yıldız futbolcu, bu sezon attığı 13 golle büyük beğeni kazandı. 22 yaşındaki futbolcu, "Beşiktaş'ta da elimden gelenin en iyisini yapıp, daha fazla gol atmak istiyorum" ifadelerini kullandı

Siyah-Beyazlılar'la ara transfer döneminde yeni sezon için 5 yıllığına el sıkışan Cenk Tosun, Gaziantepspor'da gollerini atmayı sürdürüyor. Son olarak takımının Eskişehirspor'la 1-1 berabere kaldığı maçta Antep'in tek sayısını kaydeden ve Güneydoğu ekibinin lige tutunmasını sağlayan 22 yaşındaki futbolcu, yükselen form grafiği hakkında açıklamalarda bulundu.

ÇOK MUTLUYUM

Gaziantep'in kümede kalmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Cenk, "Bu sezon benim adıma mükemmel geçti. Benim yanımda olan bütün Gaziantep camiasına teşekkür ediyorum. Genel olarak başarılı bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Takımımızın da ligde kalmasından dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

Sezon sonunda Kara Kartal'a bonservisi elinde olarak katılacak olan başarılı futbolcu, yeni takımında da etkili olmak istediğini belirterek, "Beşiktaş için hedefim bu sezonki performansımın üzerine çıkmak. Bu doğrultuda Beşiktaş'ta da elimden gelenin en iyisini yapıp daha fazla gol atmak istiyorum" diye konuştu.

Almeida'nın önüne geçti

Süper Lig'de Gaziantep formasıyla bu sezon 13 gole ulaşarak Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Cenk Tosun, krallık sıralamasında Kara Kartal'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida'nın önünde bulunuyor. Siyah-Beyazlı formayla bu sezon 12 golü bulunan ve son 12 haftadır rakip fileleri havalandıramayan 29 yaşındaki futbolcu, yaptığı 5 asistle, 6 gol pası bulunan Cenk'in bu alanda da gerisinde bulunuyor. Hugo'nun düşüşü hakkında da konuşan Kara Kartal'ın yeni yıldızı Cenk Tosun, "Almeida'yı çok beğeniyorum. Üst düzey bir futbolcu. Ama her golcü gibi şuan şanssız bir dönem geçiriyor" ifadelerini kullandı.