Neredeyse ligde beraberliği unutan ve son beraberliğini Trabzonspor karşısında alan Gaziantepspor, Karabükte beraberliği hatırladı.

Yılmaz Vural ile lige sarılmak isteyen Karabükte Traorenin olmayışı Gaziantepspor için büyük bir avantaj oldu. Ama doğrusunu söylemek gerekirse,şans da yanındaydı demek zorundayım..

PENALTI VE KARCE

Zaten penaltı maçın kaderini çizdi. Karabük atsaydı maç biterdi. Atamadı maç yine bitti.. Çünkü Karcemarkars moral kazandı.. O moralle de Karabük ataklarında hamleleri iyiydi.. Böylece hem penaltıyı kurtardı, hemde takımına 1 puanı getiren en önemli isim oldu.. Karabük ise ne olursa olsun demoralize oldu. Konstanrasyon konusunda toparlanamadı. 10 haftadır galip gelemeyişlerinin getirdiği stresle maçı kopartamadılar.

YARDIMLAŞMA ÇOK İYİYDİ

Oyunun geneline baktığımızda hakim olan taraf elbette Karabüktü.. Ama kale önünde üretken olamadılar. Gaziantepspor çok iyi kapandı, rakibine geniş alan bırakmadı.Yardımlaşmaları çok yerindeydi.. Her ne kadar keyif verici yanları olmasa da, 1 puan alabilmek için ellerinden geleni yaptılar.. Özellikle ikinci yarıda Karabükü kendi sahalarında kabul etmeleri tehlikeli sayılsa da, iyi bir savunma ile rakibine nefes aldırmadılar..