Gaziantepspor 2-0 geriye düştüğü Kayseri Erciyes ile barebere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında çok kötü bir oyun sergileyen Kırmızı-siyahlılar ikinci yarıda Oğulcan ve Chico'nun golleriyle beraberliği yakaladı ve mağlubiyetten kurtuldu.
90' Hakem Özkan Çeliker son düdüğünü çalıyor ve karşılaşma beraberlik ile sonuçlanıyor.
90' Kayseri Erciyesspor, Jacques Zoua ile gole çok yaklaşıyor. Sol çaprazda topla buluşan Jacques Zoua rakiplerinden birer birer sıyrıldıktan sonra kaleci Zydrunas Karcemarskas ile karşı karşıya kalıyor. Jacques Zoua'nın yaptığı şık vuruşu Zydrunas Karcemarskas aynı güzellikle kurtarıyor ve son dakikada güzel bir kurtarışa imza atıyor.

90' Hakem Özkan Çeliker mücadelenin sonuna oynanmamış süre olarak 3 dakika ilave ediyor.

90' Kayseri Erciyesspor takımı mücadelenin son oyuncu değişikliğini gerçekleştiriyor. Necati Ateş oyundan çıkarken Edinho oyuna dahil oluyor.

90' Gaziantepspor takımı Oğulcan Çağlayan ile bir kez daha gole çok yaklaşıyor. Savunmadan seken topu iyi takip eden Oğulcan Çağlayan ceza sahası dışı kaleyi cepheden gören noktadan yaptığı vuruşu kaleci Gökhan Değirmenci mükemmel çıkarıyor.

88' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda İbrahim Akın ilk iki golde olduğu gibi bir kez daha ön direğe doğru kesme orta yapıyor ancak bu kez Kayseri Erciyesspor savunması çok dikkatli ve topu uzaklaştırıyor.

86' Kayseri Erciyesspor takımı mücadelenin son oyuncu değişikliğini gerçekleştiriyor. Murat Yıldırım oyundan çıkarken Barış Memiş oyuna dahil oluyor.

82' Ceza sahası dışında topla buluşan Carlo Costly sağ çaprazdan şutunu çekiyor ancak top doğrudan dışarı gidiyor.

81' GOOOLLL !!! Gaziantepspor Chico'nun attığı kafa golü ile beraberliği yakalıyor.Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda İbrahim Akın ilk golde olduğu gibi ortasını ön direğe doğru sert gönderiyor. Topu iyi takip eden Chico arka direğe doğru şık bir kafa vuruşu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor.

77' Kayseri Erciyesspor takımı oyuncu değişikliği yapıyor. Mahmut Özen oyuna dahil olurken Cenk Ahmet Alkılıç oyundan alınıyor.

75' GOOOLLL !!! Gaziantepspor Oğulcan Çağlayan'ın attığı kafa golü ile farkı bire indiriyor. Sağ kanatta kazanılan köşe vuruşunda topun başına İbrahim Akın geçiyor. İbrahim Akın'ın ön direğe doğru yaptığı kesme ortayı günün en başarılı isimlerden Oğulcan Çağlayan iyi takip ediyor ve yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderiyor.

73' Hakem Özkan Çeliker bu dakikalarda yoğun sıcaklık nedeni ile karşılaşmaya su molası veriyor.

71' Orta alanda topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç takımını kontra atağa çıkarmak isterken Carlo Costly tarafından faul ile durduruluyor.

67' Sol kanatta topla buluşan Anıl Karaer ortasını penaltı noktasına gönderiyor ancak savunma dikkatli ve topu uzaklaştırıyor.

64' Ceza sahası dışında tehlikeli bir bölgede kazanılan serbest vuruşta Muhammet Demir'in vuruşu barajda kalıyor.

64' Gaziantepspor son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Carlo Costly oyuna dahil olurken Mustafa Durak oyundan çıkıyor.

60' Sol kanatta topla buluşan Jacques Zoua ortasını arka direkte bulunan arkadaşı İlhan Parlak'a yapıyor. İlhan Parlak hava topuna iyi yükseliyor ancak öncesinde rakibi Koray Arslan'a faul yapıyor.

58' İkinci yarı özellikle Oğulcan Çağlayan'ın oyuna girmesiyle Gaziantepspor takımı sağ kanattan çok etkili geliyor.

55' Sağ kanatta topla buluşan Oğulcan Çağlayan altı pas üzerinde doğru sert orta yapıyor. Topu iyi takip eden Muhammet Demir vuruşunu yapıyor ancak top kaleci Gökhan Değirmenci'nin bakışları arasında direğin az üzerinden dışarı çıkıyor.

53' Sol kanatta topla buluşan Şenol Can rakiplerinden birer birer sıyrıldıktan sonra ortasını ceza sahasında bulunan arkadaşı Oğulcan Çağlayan'a gönderiyor. Oğulcan Çağlayan'ın yaptığı vuruş yandan dışarı çıkıyor.

50' Sağ kanatta topla buluşan İlhan Parlak pasını ceza sahası dışında müsait durumda bulunan arkadaşı Jacques Zoua'ya veriyor. Jacques Zoua'nın çektiği şut savunmaya çarpıp dışarı çıkıyor.

47' Gaziantepspor gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan etkili gelen Oğulcan Çağlayan sıfıra inip ortasını ön direğe yerden sert yapıyor. Topu iyi takip eden Muhammet Demir'in yaptığı vuruş farklı şekilde üstten auta çıkıyor.

46' Gaziantepspor takımında Oğulcan Çağlayan oyuna girerken Gökhan Süzen oyundan alınıyor.

46' Gaziantepspor takımı ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlıyor. Lucas Ontivero oyuna dahil olurken Oğuzhan Türk oyundan alınıyor.

46' Hakem Özkan Çeliker düdüğünü çalıyor ve ikinci yarı Kayseri Erciyessporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

45' Hakem Özkan Çeliker ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve ilk yarı konuk ekip Kayseri Erciyesspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile geçiliyor.

45' Hakem Özkan Çeliker ilk yarının sonuna oynanmamış süre olarak 1 dakika ilave ediyor.

45' Orta alanda Murat Yıldırım ile Mustafa Durak top kapma mücadelesi verirken hakem Özkan Çeliker, Murat Yıldırım'ın rakibine faul yaptığını belirtiyor ve Murat Yıldırım'ı sarı kart ile cezalandırıyor.

41' Orta alanda topla buluşan Oğuzhan Türk rakibi Senijad Ibricic tarafından faul ile durduruluyor.

38' GOL Kayseri Erciyesspor Oğuzhan Türk'ün kendi kalesine attığı gol ile farkı ikiye çıkarıyor. Sol kanatta topla buluşan Necati Ateş pasını desteğe gelen ve savunma arkasına koşu yapan sol kanatta ki arkadaşı Murat Yıldırım'a bırakıyor. Murat Yıldırım ön direğe doğru iyi bir koşu yapan arkadaşı Jacques Zoua'ya doğru ortasını gönderiyor. Jacques Zoua'nın yere düşerken yaptığı şık vuruş kaleci Zydrunas Karcemarskas'dan dönüyor. Zydrunas Karcemarskas'dan dönen top savunmada Oğuzhan Türk'e çarpıyor ve ağlara gidiyor.

34' Kayseri Erciyesspor gole çok yaklaşıyor. Sol kanatta topla buluşan Kader Mangane ortasını arka direğe doğru yerden sert yapıyor. Topu iyi takip eden Necati Ateş arka direkte zor pozisyonda vuruş yapmak istiyor ancak ayağı kayıyor ve top doğrudan dışarı çıkıyor.

30' Sol çizgiye yakın bir bölgede topla buluşan Gökhan Süzen rakibi Senijad Ibricic'ten sıyrılmak istiyor ancak rakibi tarafından faul ile durduruluyor.Pozisyon sonrası hakem Özkan Çeliker, Senijad Ibricic'i sarı kart ile cezalandırıyor.

27' Orta alanda topla buluşan Mustafa Durak bir kez daha uzak mesafeden şansını deniyor ancak top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

22' Sol kanatta topla buluşan Anıl Karaer'in ortası doğrudan dışarı çıkıyor.

21' Sol çaprazda savunmadan seken topu iyi takip eden Şenol Can'ın yaptığı cılız vuruş kaleci Gökhan Değirmencide kalıyor.

18' Kazanılan köşe vuruşunda Murat Yıldırım ortasını arka direğe gönderiyor. Arka direkte topla buluşan Necati Ateş jeneriklik bir vuruş deniyor ancak top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

18' Sol çaprazda topla buluşan Murat Yıldırım şansını deniyor ancak kaleci Zydrunas Karcemarskas son anda topu kornere çeliyor.

17' Sol çaprazda kaleye uzak mesafede topla buluşan Mustafa Durak şutunu çekiyor ancak kaleci Gökhan Değirmenci başarılı bir kurtarış yapıyor.

16' Golden sonra Gaziantepspor takımı rakip kalede baskı kurmak istese de pek başarılı olamıyor.

13' Sol kanatta topla buluşan Gökhan Süzen ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak Kayseri Erciyesspor savunması çok dikkatli ve kafa ile uzaklaştırıyor.

10' Gaziantepspor gole çok yaklaşıyor. Sağ kanatta topla buluşan Şenol Can ortasını penaltı noktası üzerinde bulunan arkadaşı Muhammet Demir'e gönderiyor. Muhammet Demir'in yaptığı şık vole vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.

7' GOL !!! Kayseri Erciyesspor Jacques Zoua'nın kafa golü ile mücadelede öne geçen taraf oluyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Anıl Karaer ortasını arka direğe doğru kesiyor ve arka direkte müsait durumda topla buluşan Jacques Zoua şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderiyor.

5' Mücadelenin ilk bölümüne hızlı başlayan ve gol arayan takım ev sahibi Gaziantepspor oluyor.

3' Sağ kanatta topl1a buluşan Koray Arslan penaltı noktası üzerine ortasını gönderiyor ancak Kayseri Erciyesspor savunması topu kafa ile uzaklaştırıyor.

2' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Gökhan Süzen'in ön direğe yaptığı ortayı savunmadan öne çıkan Gbenga Arokoyo arka direğe doğru indiriyor ancak top doğrudan dışarı çıkıyor.

1' Hakem Özkan Çeliker işaretini verdi ve mücadele Gaziantepspor'lu futbolcuların vuruşuyla başladı.

MÖ Her iki ekip oyuncuları yapılan seramoninin ardından sahada ki yerlerini aldı ve mücadele birazdan hakem Özkan Çeliker'in düdüğü ile başlayacak. İŞTE KADROLARGAZİANTEPSPOR:Karcemarskas, Elyasa, Arokoyo, Şenol, Koray, Chico, Oğuzhan, Mustafa, Gökhan, İbrahim, Muhammet Demir...KAYSERİ ERCİYES: Anıl Karaer, Abdou Kader Mangane, Senijad İbricic, Jacques Zoua Daogarı, Necati Ateş, Murat Yıldırım, Gökhan Değirmenci, İlhan Parlak, Caner Osmanpaşa, Yacouba Sylla, Cenk Ahmet Alkılıç