Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un yeni transferi Benjamin Fuscs, dün sabah takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra antrenmana başladı.

Ülkemizde birçok takımda oynayan tecrübeli futbolcu, son olarak PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de forma giymişti.

Önceki gün akşam geç saatlerde mavi – beyazlı ekibin kamp yaptığı Antalya Belek’te ki Bellis otele manejleriyle birlikte gelen tecrübeli futbolcu, Büyükşehir Belediyespor yönetimi ile her konuda anlaşma sağladıktan sonra kadroya dahil oldu.

Hedefi olan bir takıma geldiğini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘un çiçeği burnunda transferi Benjamin Fucks, “Ligin en düzenli kulüplerinden biri de Büyükşehir Belediyespor, burada oynayan arkadaşlarımın maddi ve manevi konuda sıkıntı yaşamadıklarını çok iyi biliyorum hem imkanlardan dolayı hem de takımın hedefi olması nedeniyle burayı tercih etmem en büyük etken oldu. Keşke kamp sürecine ilk günden itibaren dahil olabilseydim, teknik ekibi ve takım arkadaşlarımı daha çabuk tanımama imkan sağlayacaktı. Neticede profesyonel futbolcuyuz, en kısa sürede uyum sürecini atlatıp bir an önce takımıma katkı sunmak istiyorum. Ligin ikinci yarısında taraftarlarımıza daha güçlü bir takım izlettirmek adına elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağız” açıklamasını yaptı.