Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi, terör olaylarını protesto etmek, birlik ve beraberliğin pekişmesi adına vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıyor.

Şahinbey Belediyesi yaşanan terör olayları sonrasında ülkemiz için birlik ve beraberlik adına duyarlı belediye olduğunu bir kez daha gösterdi ve “Teröre karşı birlikteyiz" sloganıyla vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtımı kampanyası başlattı. Sabahın erken saatlerinde Şahinbey Belediyesi önüne gelen vatandaşlar “Teröre karşı birlikteyiz" sloganıyla yola çıkan Şahinbey Belediyesi’nden bayraklarını aldılar.

CAMLARA ASTILAR

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlara teröre karşı birlik olma adına Türk Bayrağı ile Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun birlik ve beraberlik olma mesajı dağıtıldı. Yaşanan terör olaylarına karşı Şehitkamil Belediyesi, ülke genelindeki huzur ve barış ortamının bozulmaması, teröre karşı tepki göstermek adına, ilçe genelinde her iş yerine ve her vatandaşa Türk Bayrağı dağıtıldı. Türk Bayraklarını alan vatandaşlar, iş yerlerinin ve evlerinin camlarına asarak, teröre olan tepkilerini böyle dile getirdi. HABER MERKEZİ