Şahinbey ve Şehitkamil Belediyesi, asfalt çalışmalarına hız verdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu asfaltsız yolların kalmadığını söylerken, Şehitkamil ekibi ise eksik görülen yerleri tek tek tamamlıyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe sınırları içerisinde asfaltlanmamış yer kalmadığını söyledi. Yeditepe Mahallesinde yeni açılan imar yollarında yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tahmazoğlu, semt sakinleri ile sohbet etti.

ASFALTA ÖNEM VERİYORUZ

Şahinbey belediyesi olarak göreve başladıkları günden bu yana asfalt ve yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Tahmazoğlu,“şu anda ilçemiz sınırları içerisinde asfaltlaması yapılmamış yer kalmadı. Yeditepe mahallemizde eskiden bozulmuş asfaltları yenileme çalışması yapıyoruz. Bunlara ek olarak, bağlantı yolları ve yeni açılan imar yollarını asfaltlıyoruz. Yeni açtığımız Mavikent Mahallesindeki Mavikent konutları içerisinde asfalt çalışmamızı tamamladık. Şimdi Şahinbey Sanayi sitemizde asfaltlama çalışmasına başlayacağız. Önceden yapılmış ve bozulmuş yollarda yüzde doksan oranında yeniledik. Yenileme ihtiyacı olan yüzde onluk kısımda çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar ardından bütün ağırlığımızı yeni imara açtığımız bölgelere vereceğiz.“dedi.

YENİ YOLLAR SIFIR ASFALTLA BULUŞTU

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde asfalt çalışması gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Seyrantepe Mahallesi’nde sıfır asfalt çalışmalarına başladı. Aynı zamanda yol açma çalışması da gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Seyrantepe’de eksik görülen yerleri tek tek tamamlıyor.

VATANDAŞ MEMNUN KALDI

Şehitkamil ilçesinde planlı ve programlı hareket eden Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yol açma çalışmalarının bittiği bölgelerde, alt yapı çalışmalarının da sona ermesiyle sıfır asfalt çalışmasına başladı. Şehitkamil ilçesini yaşanabilir ilçe haline getirme yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi'nde yaptığı sıfır asfalt çalışması ile vatandaşların da memnuniyetini kazandı. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT