MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, kent gündemi değerlendirdi ve ilginç tespitler yaptı. Belediyelerin yanlış yola saptığını söyleyen Taşdoğan, "Belediye başkanları halk odaklı değil, parti odaklı çalışmalar yapmaktadır. Bu durumda halk için yapılması gereken hizmetler yerine parti için yapılması gereken görevleri ortaya çıkarmaktadır" dedi.

ÇÖZÜM DEĞİL, SORUN

"Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, bu şehre ilk geldiği günden itibaren trafik soruna çözüm olduklarını ya da olacaklarını defalarca söylemiştir" diyen Taşdoğan, "Fakat şuan ki tablo göstermektedir ki; çözüm olmak yerine ortaya atıp uyguladıkları projelerden dolayı sorun olmuştur. Evlerin balkonlarından geçen köprüler sadece adı dinamik olan kavşaklar, köprü çalışmasından dolayı Karataş’a girip çıkmak için dolaşılan yol şehrin beşte birine sabah ve akşam çilesi oldu. Büyükşehir Belediye başkanı o koltuğa oturduğu günden bu yana vatandaş hizmete muhtaç kalmıştır. Hala kendisini bakan olarak görmektedir ve sporda intikam uğruna yapılan plansız harcamalar, vatandaşa verilip tutulmayan sözler, bir sokaktaki kilit taşını ayda bir değiştirmeler, bir sokağı restore edip beğenmedik tekrar yapalım gibi yüksek miktarda parasal meblağların olduğu plansız harcamaların altına imza atmıştır" diye konuştu.

ARTIK BAKAN DEĞİL

Taşdoğan, "Kendisine buradan büyük bir şehrin belediye başkanı olduğunu, artık bir bakan olmadığını ve bu şehrin çözülmesi gereken birçok sorun olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Genel seçimlerde şehrin her tarafına astıkları afişlerde 50 bin konut,köprüler, park ve cami açılışlarının da milletin adına takipçisi olacağımızı hatırlatmakta fayda görüyorum" şeklinde konuştu.

DİNAZOR ELEŞTİRİSİ

Şahinbey Belediyesi’nin Yeşil Vadi Parkı içerisine yaptırdığı dinozorlarla ilgi de değerlendirme yapan Taşdoğan, Vatandaşın dinozorlara ihtiyacı olmadığını evine ekmek götürme derdinde olduğunu ifade ederek, “Belediyelerimiz israf konusunda birbirleriyle adeta yarışıyorlar. Şahinbey Belediyesi ise 956 Milyon TL’ye yaptırdığı 19 hareketli dinozorlarla bu tezimizi doğruluyor. Madem bu kadar dinozor meraklısısınız, temsili olarak dinozor maketi alsaydınız. Bu dinozorlar bu şehrin çok büyük bir eksikliğini tamamladı. Artık işsiz vatandaşlarımız evine ekmek götürüyor, geliri düşük olan işçimizin geliri arttı" dedi. HABER MERKEZİ