Başkan Mehmet Tahmazoğlu,"Şahinbey Belediyesi olarak meyveli ağaç dağıtımı ile ilgili yeni bir projeye başlıyoruz. Bunun için de zeytin fidanı dağıtmaya karar verdik. Zeytin yaz-kış yaprakları dökülmüyor, yeşil kalan bir ağacımız. Aynı zamanda zeytin ve zeytinyağı vücudumuz için çok faydalı" dedi.

Çiftçilere daha önce 2.000 ton Ceyhan 99 buğday tohumu, 2.000 ton gübre ve 3.500 ton hayvan yemi dağıtan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilerin yüzünü güldürecek bir projeye daha imza attı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın önderliğinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Karayılan ile bir araya gelerek çiftçilere 500.000 adet zeytin fidanı desteği için protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile Şahinbey ilçesindeki çiftçilere ve vatandaşlara 02.03.2018 tarihi itibariyle 500.000 adet zeytin fidanı dağıtılacak.

ÜCRET TALEP ETMİYORUZ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilerin her ihtiyacında yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak meyveli ağaç dağıtımı ile ilgili yeni bir projeye başlıyoruz. Bunun için de zeytin fidanı dağıtmaya karar verdik. Zeytin yaz-kış yaprakları dökülmüyor, yeşil kalan bir ağacımız. Aynı zamanda zeytin ve zeytinyağı vücudumuz için çok faydalı bu nedenle 500.000 adet zeytin fidanı aldık. Zeytin fidanlarını hem vatandaşlarımıza hem de çiftçilerimize dağıtacağız. Vatandaşlarımızdan bu anlamda hiçbir ücret talep etmiyoruz. Çiftçilerimize ise 1.000 adette kadar fidan vereceğiz. Onlardan da fidan başına sadece 2 TL bir ücret alacağız. Kalan kısmını da Şahinbey Belediyesi olarak biz karşılayacağız” dedi. BÜLTEN