Gaziantepspor’un Bursaspor’la oynadığı maç öncesinde ise zemin krizi yaşandı. Maçın başlamasından yaklaşık iki saat önce etkisini gösterek kar yağışı, Kamil Ocak Stadı’nı da beyaza bürüdü. Karşılaşmanın ertelenmesinin önlenmesi için sahayı temizleme görevi ise taraftara düştü.

GENÇLİK 27 SAHAYA GİRDİ

Statta bulunan görevli sayısının az olması ve Belediye’den talep edilen desteğin zamanında gelmemesi sonucu kar temizleme görevi Gençlik27 Grubuna düştü. Kırmızı-siyahlı taraftarlar ellerine aldıkları kar temizleme kürekleriyle birlikte yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu zemini temizlemeyi başardı.

FUTBOLCULAR TARAFTARLA BERABER

Zemini temizlemeye çalışan taraftarlar, oyunun başlamasına 30 dakika kalaya kadar da sahanın içerisindeydi. Futbolcuların da ısınmak için sahaya çıkmalarıyla birlikte ortaya renkli görüntüler çıktı. Kimi taraftarlar futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

CEZA GELECEK

Kırmızı-siyahlıların yeterli önlemleri almaması ve taraftarların sahaya girerek çalışmasından dolayı ise kulübe ceza kesileceği öğrenildi. Maçın gözlemcisinin yaptığı açıklamada bunun bir eksiklik olduğu ve raporda bu durumu belirteceklerini söylediler.