Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bayram Bektaş, Antalya kampında forvet transferinin bitmesini istiyor.

Devre arasında, gerekli takviyeleri yapmak istediklerini belirten Bektaş, “ikinci devrede daha güzel bir performans ortaya koymayı düşünüyoruz” dedi.

ÖNCELİK FORVET

Özellikle hücuma takviyeler konusunda istekte bulunduğunu söyleyen Bektaş, “Hücumda sıkıntı yaşadığımız bir gerçek. Ve eğer devre arasında takıma takviye yapılacaksa önceliğimiz hücum hattı olacak. Planladığımız transferleri de Antalya Kampına yetiştirmek istiyoruz. Ancak transfer süreci her zaman istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Bazen görüşmeler uzuyor, belgeler yetişmiyor, oyuncu son anda karar değiştirebiliyor.

BÖLÜKBAŞI İLE SIK SIK KONUŞUYORUZ

Transferleri en azından şuandan itibaren netleştirmeye çalışıyoruz. Yönetimle ve sportif direktörümüz Bülent Bölükbaşı’yla da bu konuları uzun uzun konuşup, görüşüyoruz. O da bu anlamda sağolsun bana çok yardımcı oluyor. Dediğim gibi önceliğimiz gol yollarında bu forma altında başarılı olabilecek oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz” dedi.