PTT 1. lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da, Altınordu karşısında elde edilen mağlubiyet sonrası yüzler asıldı.

İzmir deplasmanına puan veya puanlar almak için giden mavi – beyazlı temsilcimizde, farklı mağlubiyet sonrası moraller bir hayli bozuldu.

BEKLENMEDİK SONUÇ ALDIK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu tedavi gördüğü için basın toplantısına katılamazken, mağlup oldukları karşılaşmayı değerlendiren yardımcı antrenör Ivko Ganchev, “Altınordu’yu tebrik ediyorum. Kimsenin beklemediği bir skorla maç bitti. İlk yarıda iyi bir futbol oynadık ama bizim takım yakaladığı pozisyonlarda gol atamadı. Onun için de ikinci devre baskı kurmaya çalıştık ama yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik” dedi.

KONSANTRE OLAMIYORLAR

Son haftalarda edilen skorlardan dolayı oldukça üzgün olduklarını belirten İvko, “Takımın ligde hiçbir hedefinin kalmaması nedeniyle futbolcuların maçlara konsantrasyonu da oldukça zor oluyor. Altınordu karşılaşması da bunlardan biriydi. Teknik ekip olarak ta bu süreçte böyle bir güçlük yaşıyoruz. Kalan üç haftayı en iyi şekilde değerlendirip sezonu kapatacağız. Biz gelecek sezonun hazırlıklarını şimdiden yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU