PTT birinci ligine şampiyonluk umutlarıyla giren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, geride kalan 4 haftada beklentilerin bir hayli gerisinde kaldı.

Ligde aldıkları sonuçlar karşısında büyük şaşkınlık yaşadıklarını söyleyen mavi – beyazlılar basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, taraftarlarını üzdüklerini söyledi.

ŞOK YAŞADIK

Sezon başında önemli transferler yaparak sezona büyük hedeflerle başladıklarını söyleyen Açıkgöz, “Buna karşın alınan sonuçların takıma yakışmadı. Açık konuşmak gerekirse, 4 haftalık sonuca baktığımız zaman şaşırmamak elde değil. Çünkü hiç beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Antalya deplasmanında elde edilen skorla tamamen şok yaşadık. Hiç ummadığımız şekilde puan kaybı yaşıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızla bir araya gelip durumu değerlendireceğiz. Çünkü elimizdeki kadro ve teknik heyetle bu sonuçları almamız çok ilginç. Ümit ediyorum ki bu sıkıntılı süreç bu haftadan itibaren sonlanır ve beklediğimiz, istediğimiz oyunu sahaya yansıtırız. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Taraftarımızdan özür diliyoruz. İnşallah bu hafta Elazığspor karşısında güzel futbol oynayarak 3 puanı hanemize yazdırarak, çıkışa geçmeye başlarız” diye konuştu.