Gaziantepspor'da Turgut Doğan Şahin bilmecesi sürüyor. Üç büyük takımın kadrosuna katmak istediği Turgut'un büyük ihtimalle bedavaya gideceği ve Kırmızı-siyahlıların para kazanmasının zor olduğu öğrenildi.

Beşiktaş, Trabzon ve Galatasaray'ın istediği Milli futbolcunun sözleşmesini tek taraflı fesh etmesinden sonra ne olacağı bilinmiyor. Genç futbolcu daha önce Radyospor'a bağlanmış ve, "Ben haksız fesih yapmadım.Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'la yaptığımız anlaşmada, kendisi bana sözleşme gereği senet verdi. Bu senetlerin zamanında ödenmemesi durumunda benim serbest kalacağıma dair bir de madde ekledik" demişti. Şimdi üç takımla görüşen Turgut'un durumunun ne olacağı merakla bekleniyor.

KIZIL, "ETİK DEĞİL"

Gaziantepspor Futbol şube Sorumlusu Mustafa Kızıl Turgut'un aklının çelindiğini söyleyerek, " Turgut Doğan'ın yaptığı etik değil. Galatasaray, oyuncunun aklını çelmiş. Turgut da büyük oranda Galatasaray'ı istiyor" dedi.

SERBEST KALACAK MI?

Alınan bilgiye göre parasını alamadığı için TFF'ye giden ve sözleşmesini tek taraflı fesh eden Turgut'un tamamen serbest kaldığı iddia edildi. TFF'nin haklı gördüğü öğrenilen Turgut'un bu nedenle çok rahat olduğu ve üç büyük takımndan birine bonservissiz gideceği gelen bilgiler arasında.