Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a geçen sezonun başında Macaristan’ın Kecskemeti takımından transfer edilen Bebeto ile yollar ayrıldı.

Mavi – beyazlı kulübe büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen geçirdiği sakatlıklar nedeniyle bir türlü verimli olamayan Ndıaye Bara Mamadou Lamıne ile karşılıklı görüşülerek sözleşmesi fes edildi.

SAKATLIKTAN KURTULAMADI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bir artı iki yıllık sözleşme imzalayan Senagalli golcünün ilk katıldığı topuk yaylası kampında sakatlanarak üç ay takımdan uzaklaşması yönetimin forvet hattında başka arayışlara girmesine neden olmuştu. Bebeto’nun iyileşmesinin ardından tekrar sakatlık geçirmesi sezon boyunca verimsiz olmasına neden oldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasıyla sadece 4 lig ve bir de kupa maçına çıkan Bebeto, beklentilerin bir hayli gerisinde kalırken iki yıllık opsiyon tercih edilmeyerek yollar ayrıldı.

Şanssızlık yakasını bırakmadı

PTT birinci lig temsilcimizde şansı bir türlü tutmayan Ndıaye Bara Mamadou Lamıne (Bebeto) sezon öncesi gerçekleştirilen Topuk yaylası kampında ayak bileğinin kırılması nedeniyle üç aylık bir tedavi süreci geçirdi. Sakatlığı tekrar nükseden 24 yaşında ki Senegalli oyuncu mavi – beyazlı temsilcimizde 4 lig maçında forma giyerken sahada sadece 166 dakika kaldı. Ziraat Türkiye kupasında ise 1 maçta 62 dakika mücadele ederek takımın en verimsiz oyuncuları arasında yer aldı.

MUHARREM TÜRKOĞLU