Gaziantepspor’un başarılı futbolcularından Koray Arslan dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mersin İdmanyurdu maçında alınan bir puanın galibiyetle eşdeğerde olduğunu belirten Koray, Trabzonspor maçını da kazanmak istediklerini söyledi. Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumun pek bir şey değiştirmeyeceğini ifade eden Koray, “Trabzonspor bildiğiniz gibi bu ülkenin büyük takımlarından birisi. Rakibimizin özellikle deplasmanda kötü bir gidişatı var. Bize de milli maç arasından sonra sakat futbolcuları iyileşmiş bir şekilde gelecekler. İyi bir sonuç almak için mücadele edeceğiz, zaten sahada gerçek kimliğimizle oynarsak galibiyet gelecektir” dedi.

“FENA OYNAMIYORUM”

Fernando Marçal’ın sakatlığından dolayı sol bekte mücadele veren tecrübeli futbolcu kendi performansından memnun olduğunu belirterek, “Ben hocamın nerede şans vermesi durumunda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ben aslında bek oyuncusu olmama rağmen sol beke yabancıyım. Çünkü bazı pozisyonlarda sol ayağımı kullanmam gerekiyor ancak açıkçası bunda sıkıntı yaşıyorum. Fena oynamadığımı da düşünüyorum ve takım olarak da zorlu rakiplerle mücadele ediyoruz. Özellikle Mersin maçında aldığımız 1 puan galibiyete eşdeğerdir. En azından puan farkını korumuş olduk ve herkesin bir hedefi bulunuyor. Bu nedenle her maç zorlu geçiyor ancak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Zaman zaman başarılı, bazen de başarısız oluyoruz. Son 8 haftalık bir periyoda girdik ve buradan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz” dedi.