Siyasi partilerde bayramlaşma törenleri bayramın ikinci günü yapılacak. Ak Parti ve MHP'de bayramlaşma töreni il binalarında yapılırken, HDP yeni yerinde, CHP'de ise il koordinasyon merkezinde bayramlaşma töreni gerçekleştirilecek.

ŞİMŞEK AMERİKA'YA GİDİYOR

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, bayramın ikinci günü il binasında yapılacak bayramlaşma törenine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Amerika'ya gidecek olması nedeniyle katılamayacağını söyledi. Özkeçeci, Abdülhamit Gül ve diğer milletvekilleri, milletvekili adaylarının tam kadro bayramlaşma törenine katılacağını ifade etti.

HDP YENİ YERİNDE BAYRAMLAŞACAK

HDP'de bayramın ikinci günü saat 10'da başlayacak bayramlaşma töreni yeni il binasında yapılacak. Makina Mühendisleri Odası'nın yerine taşınan HDP'de bayramlaşma törenine milletvekillerinin de katılması bekleniyor.

CHP'DE BAYRAMLAŞMA KOORDİNASYON MERKEZİNDE

CHP'de de bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü yapılacak. Her bayramda il binasında gerçekleşen bayramlaşma töreni bu sene İmam Usta Lokantasının karşısında açılan İl Koordinasyon Merkezi'nde yapılacak.

MHP'DE BAYRAMLAŞMA

MHP'de ikinci günü il binasında yapılacak bayramlaşma törenine Milletvekilleri Ümit Özdağ, Tolga Orhan'ın yanısıra diğer adayların da katılması bekleniyor. Meral KINACILAR