En güzel bayram

Mesoest Poliklinikleri sahibi Dr. Beril Özlem Leylek, Soma'da hayatını kaybeden 301 madencinin aileleri için başlattığı yardım kampanyasında toplanan tüm ürünleri kendi eliyle teslim etti.. Leylek, "Tüm vicdanı güzel insanlara teşekkür.. Yardım yapan herkese minnetarız. Soma'ya onlarla kanat çırptık" dedi.

Soma'da gördükleri karşısında çok büyük üzüntüler yaşayan Leylek, oğlu ile birlikte gittiği Soma'da çocukları da unutmadı. Orkide Pastanesi tarafından SOMA'lı çocuklar için hazırlanan süslü püslü kekleri de yanında götüren Leylek, Murat Ve Mustafa Özgüler ve çok kıymetli eşleri Seda ve Elif Özgüler'e de teşekkür etti. Şölen çikolata tarafından hazırlanan Hello Kitty'li de Soma'lı çocuklara ileten Leylek, "Züleyha Çoban ve Tugba Çoban hanımefendilere ve bizimle sağlam köprü kurduran Mehtap Çavdar Dayıoğlu'na çok çok teşekkür ederim" dedi.

TEK TEK DOLAŞTILAR

Ramazan Bayramı'nı Soma'da oğlu ile geçiren Leylek, aileleri ziyaret ederek, hem yardımlarını takdim etti, hem de onların acılarına ortak oldu. Kendi facebook adresinden kare kare anlatım yapan Leylek., "Yüreğimde tüm güzel yürekler ile elvada SOMA DİYARI , tüm güzel dev yürekli melekler sayesinde oluşturduğumuz bu yardımı sonunda bitirdik. Katılan her meleğe minnettarım ve bir erkek gibi çalışıp emek veren ve bir an yanımdan ayrılmayan bu işin fikir çocuğu oğluma hepiniz huzurunda teşekkür ederim. Yine burada bize el kol kardeş olan kendi oluşturduğumuz halk ekibine sonsuz teşekkürler . Hatalarımız oldu ise af ola , ve tanıdığım tanımadığım beğen ve yorumları ile her saniye desteğini esirgemeyen tüm çıplaklığı ile takip eden her ele her yüreğe sonsuz teşekkürler ... O güzel yorumlarınızı esirgemediniz ve ben o güzel sözlerinize layık mıyım diye düşündüm ... Evet tek tek cevap veremedim ama hepsini okudum , o güzel yorumlarınız var ya o sizsiniz , tam da gönlümün göbeğindesiniz . Soma dan ayrılırken bu tabela tüm destek veren eşsiz yüreklere hediyemiz olsun . Sonsuz saygılarımı sunarım" notunu paylaştı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Leylek, "Yardım kolilerini dağıtırken , tam 22 dev 4 orta boy koli dağıtımı , toplamda 1200-1300 arası işçi çalışanlar madenlerden yaklaşık 500 üzeri insana yardım yaptık. Her insana öyle bir parça değil , ortalama 20 şer parça kıyafet çamaşır ayakkabı oyuncak çocuk bezi dağıttık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler" dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT