Gaziantep takımları için bayram oldukça kötü geçti. Önce Gaziantepspor Kasımpaşa'ya farklı mağlup oldu, ardından Büyükşehir Belediyespor ise Elazığspor ile 2-2 berabere kalarak galibiyet almayı başaramadı.

GAZİANTEPSPOR FARKLI MAĞLUP

Bayramı mutlu geçirmek isteyen İki takımdan Gaziantepspor geçtiğimiz cumartesi Kasımpaşa maçında adeta tel tel döküldü. Rakibinden 4 gol yiyen kırmızı-siyahlılar haftayı kötü geçiren ilk takım oldu. Kasımpaşa karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyan kırmızı-siyahlılar aldığı bu mağlubiyetle 12. sıraya geriledi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Kasımpaşa'nın gollerini 39 ve 64. dakikalarda Adem Büyük, 78. dakikada Malki ve 90. dakikada Tunay Torun kaydederken, Gaziantepspor'un gollerini 71. dakikada Chibuike ve 90. dakikada Oğulcan Çağlayan attı.

BÜYÜKŞEHİR GALİBİYETE HASRET

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Büyükşehir Belediyespor ise Elazığspor'u da geçemedi. Rakibiyle 2-2 berabere kalan mavi-beyazlılar 5. hafta sonunda da galip gelemedi ve kötü gidişini sürdürdü. Ligde oynadığı 5 maçtan 4 galibiyet, 1 yenilgi alan Büyükşehir ligde 16. sıraya düştü.