Boluspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Bayram Bektaş, açık ve net konuştu. Gol yollarında sıkıntı çektiklerini kaydeden Bektaş, atılması gereken golleri atamadıklarını ve Samsunspor maçında uzaktan çekilen şutlarla sonuca gittiklerini söyledi. Bu hafta sonu deplasmanda kaliteli bir takıma karşı mücadele edeceklerini ama deplasmandan galibiyetle dönebilecek güce sahip olduklarını aktaran Bektaş, Play off potasının içinde yer almak istediklerini yineledi.

NELERİN BEKLEDİĞİNİ BİLİYORUZ

Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Boluspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bayram Bektaş, “Futbolcularımız güç, kondisyon ve mental olarak üst seviyede. Her hafta maçlarımızı final havasında oynuyoruz ve her maçın da önemi artıyor. Kazanılan her maçta hedefimize bir hafta daha yaklaşmış bulunuyoruz. Geçen hafta ki Samsunspor galibiyetinin önemi çok büyük ancak Bolu maçının önemi daha da anlam taşıyacak. Çünkü Play Off potasının içine girme şansımız var. Fırsatı iki defa teptik artık futbolcularımız da bunun bilincinde, Bolu’dan galibiyetle döndüğümüz zaman nelerin bizi beklediğini biliyoruz. Akabinde kendi evimizde 1461Trabzonspor ile oynayacağız. İki maçı galibiyetlerle kapatırsak motivasyon seviyemiz daha da artacaktır” dedi.

GALİBİYETLE DÖNERİZ

Bolu deplasmanına kazanmaya gideceklerini kaydeden Bektaş, “Güçlü bir takıma karşı oynayacağız, kendi evinde baskılı oynayan bir takım. Ancak bizim de oradan kendi futbolumuzu oynayarak galip gelecek güçteyiz. Saha içinde gerekeni yaparsak, Samsunspor karşısında sergilediğimiz oyun anlayışını yine sergilersek galibiyetle döneriz” dedi.

FIRSATLARI DEĞERLENDİRMELİYİZ

Oynadıkları her maçta bir puanı dahi büyük kayıp olarak değerlendirdiğini ifade eden Bektaş, “Karşıyaka ve Altınordu karşısında kaybettiğimiz puanlar tabi ki büyük önem taşıyor. Kaybettiğimiz her puanı ilerleyen haftalarda daha belirgin bir şekilde göreceğiz. Kaybettiğimiz bir Balıkesirspor maçı ve Denizlispor karşısında berabere bitirdik. Sadece bu iki maçı baz aldığımız da şu anda puanımız 40 yapardı ve ilk iki adına şansımız oldukça fazla olurdu. Aslında o kadar ince ayrıntılar var ki burada bunları başarıyla geçtiğimiz zaman süper lig adına kapılarınız açılır. Taraftarlarımıza iyi ve keyifli futbol sergileyerek maçlar kazandırmak istiyoruz bunu her takım ister ancak bir gerçek var ki sonuçlandırmada sıkıntı çekiyoruz. Bu hafta iki gol attık ama atmamız gerekenleri atamadık, uzaktan şutlarla golleri bulduk onlarda olmazsa yine sıkıntıya gireceğiz. Fırsat yakaladığımızda o fırsatları iyi değerlendirmemiz lazım yoksa o skorların aslında sebebi de budur. Fırsat yakalıyorsun, atamıyorsun zaman geçtikçe yorgunluk biniyor, stres artıyor, pozisyon zenginliği azalıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz. Kontrataktan da bir gol yediğiniz zaman işte orada bütün mücadeleniz boşa gidiyor” şeklinde konuştu.